Gökhan Töre evleniyor!

Beşiktaş'ın yıldızı Gökhan Töre, oyuncu sevgilisi Esra Bilgiç'le sezon sonu evlenecek. Şampiyon olmak isteyen Töre, çifte kutlama yapacak. Bir dizide Halime Hatun rolünü canlandıran Bilgiç, artık Gökhan Töre'nin hatunu olacak...

Gökhan Töre evleniyor!
Takvim'den Deniz Bayar'ın özel haberine göre yeşil sahalarda fırtına gibi esen Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Töre de evliler kervanına katılmak için geri sayıma başladı. Diriliş Ertuğrul dizisinin Halime Hatun'u Esra Bilgiç'le gözlerden uzak aşk yaşayan Töre'nin geçtiğimiz günlerde sevgilisine romantik bir evlilik teklifi yaptığı ortaya çıktı.

BEDRİYE NİNE'DEN ONAY ÇIKTI

Töre'nin teklifi karşısında havalara uçan güzel oyuncunun, "Evet" cevabı verdiği öğrenildi. Hazırlıklara başlayan Gökhan Töre, düğün için liglerin bitmesini bekliyor. Sezon sonu Beşiktaş'ı şampiyon yapmak isteyen futbolcu, evlenerek çifte kutlama yapmayı planlıyor. Sevgilisiyle basının olmadığı yerlere giden futbolcunun, bu aşkına çok sevdiği babaannesi Bedriye Töre de onay verdi. Dizi seti ve ev arasında mekik dokuyan güzel oyuncu Esra Bilgiç de Gökhan'ın teklifini ailesiyle paylaştı.

Gökhan Töre evleniyor!

Gökhan Töre, ninesi Bedriye Töre'nin bir dediğini iki etmiyor.

EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

Sosyal medyadan birbirini takip etmeyen sevgililerin en büyük korkusu ise aşklarının medyatik olması. İlişkilerinin yıpranmasından korkan Gökhan Töre, sevgilisine de sık sık uyarılarda bulunuyor... Töre daha önce de Brezilyalı model sevgilisi Sophia Alexia'yla evlilik hazırlığı yaparken sürpriz bir şekilde aşkını sonlandırmıştı.
Konular Spor Haberleri