Gökhan Töre hangi güzelin peşine adam taktı?..

Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre, Esra Bilgiç’le arası açılınca oyuncu aşkının peşine adam taktı. Bunu fark eden Bilgiç, Töre’yi terk etti. Vakit kaybetmeyen yıldız futbolcu, yabancı bir modelin peşine düştü. Ama Oksana da onu reddetti.

Gökhan Töre hangi güzelin peşine adam taktı?..
007 GÖKHAN BOND

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre
Kara Kartal'ın yıldızı Gökhan Töre, Aston Martin'in James Bond'un son filmi 'Spectre' için özel olarak tasarladığı aracı aldı, 007'nin ajanlık ruhuna girdi!

Yaklaşık 6 aydır ekranların güzel oyuncusu Esra Bilgiç'le gözlerden uzak bir ilişki yaşayan Töre, geçtiğimiz ay sevgilisiyle tartıştı. Bu sürede Bilgiç'in ne yaptığını, kimlerle görüştüğünü kontrol etmek isteyen yıldız futbolcu, güzel sevgilisinin peşine adam taktı. Esra Bilgiç, gittiği her yerde kendisini takip eden ve Gökhan Töre'nin yanında sık sık gördüğü adamı fark edince küplere bindi. Bilgiç, 007 Töre'yi terk etti. Yıldız futbolcu, ayrılığın acısını atlatmakta ise zorlanmadı.

'BEN ÖYLE BİRİNİ TANIMIYORUM'

Geçtiğimiz haftalarda Karaköy'deki popüler bir mekana giden Gökhan Töre, burada gördüğü bir güzeli yakın markaja aldı. Yanındaki bir arkadaşıyla kumral güzele haber gönderen yıldız futbolcu, gözüne kestirdiği genç kadından aldığı cevap karşısında ise şoke oldu. Adı Oksana Kuznetsova olan ve Türkiye'de modellik yapan Ukraynalı güzel, kendisiyle tanışmak için haber yollatan Gökhan Töre için "Ben öyle birini tanımıyorum" dedi. Aldığı bu yanıt karşısında morali bozulan yıldız futbolcu, mekanda oturmaya devam ederken Ukraynalı güzel olaydan kısa bir süre sonra hemen mekandan ayrıldı.

Taraftarın gözdesi olan Gökhan Töre, yeşil sahalardaki yeteneği kadar özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor.

'Diriliş Ertuğrul'da Halime Sultan karakterini canlandıran Esra Bilgiç, yapımcısından uyarı aldığı için yıldız futbolcuyla olan aşkını gözlerden uzak yaşamıştı.

Gökhan Töre hangi güzelin peşine adam taktı?..