Gökhan Töre'nin sınır ötesi aşkı

Gökhan Töre’nin İngiltere’ye transferi Esra Bilgiç’le aşkına vız geldi. Yıldız futbolcuyla mesafeler yüzünden ayrıldığı söylenen güzel oyuncu, sevgilisinin yanına Londra’ya gitti. Bilgiç, bu ziyaretini de sosyal medyada ilan etti.

Gökhan Töre'nin sınır ötesi aşkı
Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş'tan İngiltere'nin West Ham United takımına transfer olan Gökhan Töre ile oyuncu Esra Bilgiç'in aşkı araya giren mesafelere rağmen son hızla devam ediyor.

İlişkileri 2016'nın ilk aylarında başlayan ikilinin, Töre'nin yurt dışına transferiyle ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak Esra Bilgiç'in instagram'da paylaştığı fotoğrafının altına 'G' harfi ile kalp emojisi koyması çiftin halen birlikte olduğunu ortaya çıkardı.

SEZON ÖNCESİ MORAL

Güzel oyuncu, pozuna 'kamera' emojisi de ekleyerek Gökhan Töre'nin yanında İngiltere'de olduğunu ilan etti. Esra Bilgiç'in bu pozu, ikilinin hayranları tarafından sevinçle karşılandı. Yıldız futbolcu ile güzel oyuncunun takipçileri "Barışmanıza çok sevindik. Zaten ayrılık size hiç yakışmamıştı. Sizin aşkınız öyle büyük ki mesafelere bile karşı koydu" diye yorum yaptı. Ayrıca evlilik planları yaptığı sevgilisinin kendisini İngiltere'de ziyaret etmesine çok sevinen ünlü futbolcunun yakın çevresine "Esra'yı çok özlemiştim. Onun gelmesi bana doping oldu. Şimdi lige bomba gibi başlayabilirim" dediği öğrenildi.

ESRA'DAN DOPİNG SEYAHATİ

Yıldız futbolcu, ligin başlamasına kısa bir süre kala Esra Bilgiç'in yanına gelmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Gökhan Töre'ye adeta doping etkisi yapan Bilgiç, tüm yıl Türkiye-İngiltere arası mekik dokuyacak.

HASRETE FAZLA DAYANAMADI

Esra Bilgiç, instagram'daki bu paylaşımıyla Töre'nin yanına, İngiltere'ye gittiğini ilan etti...
Konular Spor Haberleri