Gonca Vuslateri'ne neden "iki yüzlü" dediler?

İstanbul Havalimanın'da bir çalışana hakaret eden Funda E.'ye tepki gösteren oyuncu Gonca Vuslateri, takipçisinden gelen yorum üzerine neye uğradığını şaşırdı.

Gonca Vuslateri'ne neden "iki yüzlü" dediler?
Sözcü Gazetesi'nin haberine göre tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran İstanbul Havalimanı’nda Funda E.’nin görevli Tuğçe S.’ye ağır hakaretlerde bulunmasına olayına tepkiler çığ gibi yağdı.

İŞTE O ANLAR (VİDEO)

Yaşanan duruma kayıtsız kalmayan oyuncu Gonca Vuslateri de bir mesaj yayınladı ama Vuslateri’nin bir takipçisinden gelen yanıt dikkat çekti.

“SUÇTUR BU”

Gonca Vuslateri sosyal medya sayfasından, “Havaalanında yasanan olaydan dolayı görevli arkadaştan ben bile gidip özür dilemek istedim.. Bir insanı (kadını) kalçasıyla,davranışıyla toplum içerisinde küçük düşürme girişimi saldırıdır ve özlük haklarımıza yapılmış linçtir. Suçtur bu. Terbiyesizlik az kalır” mesajını paylaştı.

“İKİ YÜZLÜSÜNÜZ”

Ancak Vuslateri’ye yanıt gecikmedi. Takipçilerinden biri oyuncu Gonca Vuslateri’ye, “Karşılamada çalıştığım bir ödül töreninde listede isminizi hemen bulamadım diye beni azarlayıp elimden listeyi çekip alan da sizdiniz oysa ki.. 1 ay kadar belki oluyor.. Sosyal medyadaki bu iki yüzlülük gerçekten çok üzücü aslında bu kadar duyarlı ve sabırlı biri değilsiniz siz de” dedi.

Gonca Vuslateri'ne neden "iki yüzlü" dediler?

VUSLATERİ "CEVAP BİLE VERMEM" DEYİP UZUN BİR CEVAP VERDİ

Gonca Vuslateri'ne neden "iki yüzlü" dediler? - Resim : 2