Gonca Vuslateri'nin son keşfi

Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından, “Yeni keşfim "amaranth" ile yeni bir haftaya başlıyorum” notunu düştü.

Gonca Vuslateri'nin son keşfi
Sözcü'den Erdinç Yapan'ın haberine göre ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları sağlık temalı paylaşımlarının en sonuncusu Gonca Vuslateri tarafından gerçekleştirildi. Vuslateri, Nilgün Bodur’un bir takipçisinin kendisine gönderdiği ‘Amaranth’ bitkisi hakkında paylaştığı fotoğrafı repost’ladı.

"Amino asit, lisin ve proteinin dibine vurmuş bir tahıl ve kinoa gibi tatlı ve tuzlu tarifler yapmak mümkün. Suda haşladığınız amaranth’ı biraz süt, vanilya, tarçın, ceviz, kuru üzüm ve agave şurubu, bal, ya da pekmez ile tatlandırınca karşınızdaki görüntü ve muhteşem bir tatla karşılaşıyorsunuz…

Google’da arayın ve satın alabileceğiniz yerleri bulun derim… Bana da bir takipçim gönderdi. Ayrıca inanılmaz bir vitamin ve mineral kaynağı… Kansere ve kalp hastalıklarına karşı yüksek lif içeriği sayesinde koruyucu bir besin diyorlar ama hiçbir besin içten gülmek kadar etkili değil kanserle mücadelede… Pazartesi sabahı başınızı ağrıtmak istemezdim ama yeni bir tat keşfedince susamadım… Yoğun ve zor bir hafta olacak birçoklarımız için… Ama yere çekim, suya kaIdırma gücünü veren kudret, bize de Pazartesi ile başetme gücü verir elbet… Rahat olun"