Ronaldo'nun gönlü de zengin

Ronaldo 2 milyon euroya Rio'da bir mahalle satın aldı. Sonra burada kiracı olarak yaşayanlara oturdukları evleri hediye etti.

Gönlü zengin Ronaldo
Takvim'de yer alan habere göre Real Madrid'in Portekiz'li yıldızı Cristiano Ronaldo yine iyilikseverliğini gösterdi. Ronaldo'nun emlak işlerini birlikte yaptığı Proto Enterprises, Portekizli yıldızın Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde 2 milyon euroluk yatırım yaptığını duyurdu.

Yıldız futbolcunun bu kez satın aldığı mülkse yoksulların yaşadığı favela adı verilen mahallelerden biriydi. Bu faveladaki bütün araziyi satın alan Ronaldo, burada kiracı olarak yaşayanlara artık kira ödememeleri için mülklerini bağışladı. Proto Enterprises, favelanın adını açıklamazken, sadece Rio'nun kuzeyinde bulunduğu ve Brezilyalı eski futbolcu Adriano'nun büyüdüğü yer olduğu bilgisini verdi. Bu nedenle mahallenin polisin giremediği ve uyuşturucu ticaretinin yoğun yapıldığı Vila Cruzeiro olduğu öne sürüldü.

EMLAK YATIRIMCISI

Emlak yatırımları ile bilinen Ronaldo'nun mülkleri arasında New York'ta Trump Tower'da 18 milyon 500 bin euroya satın aldığı daire ve Monte Carlo'daki 140 milyon euroluk otel ortaklığı bulunuyor.
Konular Spor Haberleri