GÖNÜL YAZAR'DAN AŞK İTİRAFI

İşadamı Zeki Küçükberber'le aşk yaşadığını söyleyen Yazar: ""Ben yuva yıkan kadın değilim"

GÖNÜL YAZAR'DAN AŞK İTİRAFI

Yaşadığı aşklarla ve evlilikleriyle gündeme gelen Gönül Yazar, ünlü işadamı Zeki Küçükberber ile yeni bir aşka yelken açtı. Gönül Yazar-Zeki Küçürberber aşkı Kuşadası'nda görüntüledi.


Altı kez nikâh masasına oturan ve ilerlemiş yaşına rağmen enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen Yazar'ın, bir dönem Özal Ailesi'ne hediye ettiği Jaguar'la gündeme gelen Zeki Küçükberber'le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Zeki Küçükberber'in eşi Türkan Hanım'ın bu yasak aşkı öğrendikten sonra evi terk edip İzmir'e gitmesinin ardından, Gönül Yazar'ın Kuşadası'ndaki çiftlik evine geldiği ve sevgilisiyle bir aydır orada yaşadığı söylendilerinin ardından, Gönül Yazar-Zeki Küçükberber çiftini Kuşadası Limanı içerisindeki Scalanuova Alış Merkezi'nde el ele görüntüledi. Alışveriş merkezinde kafeteryada oturan ve alış veriş yapan çift, daha sonra yine el ele arabaya binip, Kuşadası Limanı'ndan ayrıldı.

Birlikte görüntülendikten sonra konuşan Gönül Yazar, Zeki Küçükberber ile aşk yaşadığını doğrularken, Küçükberber'in eşinden ayrılmasına neden olduğu yolundaki iddiaları ise kabul etmedi. Bir gazetede çıkan evliliğini bitirdi yolundaki haberlerin doğru olmadığını belirten Gönül Yazar, “ Ben Zeki Bey'i 30 yıldır tanırım, evli olduğunu bile yeni öğrendim. Kesinlikle onun evli olduğunu bilmiyordum ve evliliğinin bitmesinin de benimle bir ilgisi yok. Ben onlar ayrıldıktan sonra Zeki Bey ile birlikte olmaya başladım. Ben bayram arifesinde Kuşadası'nda geldim ve onlar zaten boşanmıştı. Benim kimsenin yuvasını yıkmak gibi bir girişimim olmadı. Şu anda Zeki Bey ile beraberim ve çok mutluyum “ dedi. Zeki Küçükberber de Gönül Yazar ile olan ilişkisini doğrularken, eşi Türkan Hanım ile ayrılmasının Gönül Yazar ile bir ilgisi bulunmadığını ve ilişkilerinin eşiyle resmen ayrıldıktan sonra başladığını söyledi.

Bu arada, Zeki Küçükberber geçtiğimiz yıl 43 yaşındaki oğlu Mete Küçükberber'i solunum yetmezliğine bağlı kalp rahatsızlığı nedeniyle kaybetmişti.

ZAFER HACISALİHOĞLU/AJANS HABERTÜRK