Görmez'den 'Ankara' mesajı

Diyanet İşleri Başkanı Görmez: "İnsanlıktan nasibini almamış, her türlü değerden, vicdani duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen meşum saldırıyı telin ediyorum"

Görmez'den 'Ankara' mesajı
Habertürk'te yer alan habere göre Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "İnsanlıktan nasibini almamış, her türlü değerden, vicdani duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen meşum saldırıyı telin ediyorum" ifadesini kullandı.

Görmez, sosyal paylaşım sitesi Twitter aracılığıyla yayımladığı mesajında terör saldırısında vefat edenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyerek, şunları kaydetti:

"Ülke ve millet olarak başkentimiz Ankara'da menfur bir terör saldırısına daha maruz kaldık, canlar yitirdik, yaralandık, hüzne boğulduk. İnsanlıktan nasibini almamış, her türlü değerden, vicdani duygudan yoksun kişiler tarafından gerçekleştirilen meşum saldırıyı telin ediyorum. Cenab-ı Hak'tan hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa, kederli ailelerine sabır ve metanet diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."