Göz-Göz farklı Bal-Kes aynı

Ege derbisinde Göztepe’de ilk yarıda forma giyen 5 isim yarın Bal-Kes’e karşı forma giyemeyecek, kırmızı-beyazlı ekipte ise sadece bir futbolcu yok.

Göz-Göz farklı Bal-Kes aynı
Yeni Asır'da yer alan habere göre gözler pazartesi Bornova Doğanlar Stadı'nda oynayacak olan Göztepe-Balıkesir derbisine çevrildi. İlk devrede Balıkesir'in 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ilk 11'inde görev yapan 5 Göztepeli futbolcu, saat 19.00'da başlayacak maçta sahada olmayacak.

Sarı-kırmızılı ekipte, cezalı olan stoperler Leo ve Gençer ile ilk yarıda forma giyip ara transferde farklı ekiplere kiralanan Gökhan Karadeniz, Mehmet ve Kone bu kez forma giyemeyecek.

Ayrıca ilk randevuda kulübüde olan Tanju sakatlığı, Doğa Kaya ise futbol hayatını sonlandırması nedeniyle derbide yer almayacak. Balıkesirspor'da ise transfer yasağı nedeniyle sağlanan mecburi istikrar nedeniyle, rövanş maçına neredeyse aynı 11'le çıkacak. İlk 11'de forma giyen eski Göztepeli Dilaver de ara dönemde takımdan ayrıldığı için Bal-Kes adına yarınki maçta kadroda yok. Kırmızı-beyazlı ekip ilk yarıdaki onbirden bir oyuncu eksilirken, Dilaver'in yerine bu kez Nizamettin'in yedek soyunması bekleniyor.

Balıkesir'e prim dopingi

Ayvalık'ta kampa girerek moral depolayan Balıkesirspor'da yönetim primleri belirledi. Kırmızı- beyazlı yönetim, galibiyet halinde futbolculara 6'şar bin lira prim açıkladı. İzmir'den beraberlikle dönülmesi halinde yönetim 2'şer bin lira prim dağıtacak. Kırmızı- beyazlılar yarın 19.00'da oynanacak maç için Bal-Kes kafilesi bugün Ayvalık'tan İzmir'e geçip maç saatini bekleyecek.

Yeniler sahada

Göztepe'de, yeni transferler Murat, Cansev ve Koladhidze sahada olacak. Cezalı olan Leo ve Gençer'in yerine Lokman-Emre Can ikilisi, sakat Tanju'nun yerine de yine Fuchs sağ bekte forma giyecek.

Tribünde tatlı telaş

Göztepe'nin zirve yarışında büyük önem taşıyan Balıkesirspor maçında, sarı-kırmızılı taraftarlar şova hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı ekibe içerde ve dışarda büyük destek veren taraftarlar, Bal-Kes maçında Bornova Doğanlar Stadı'na akın edecek.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Yeni Asır Gazetesi'nde 'En pahalı sevgi' manşetiyle yayınlanan haber sonrası bilet fiyatlarında yüzde 30 indirime gitmesi bilet satışlarına da olumlu yansıdı. Yönetim maçın bilet fiyatlarını VIP tribünü 50, numaralı tribünü 25, maraton tribünü 15 ve kale arkası tribünü 10 lira olarak açıklamıştı.

Çok az boşluk

Sarı-kırmızılılar, maraton tribününü 1 saatte tüketirken, numaralı ve kale arkası tribünlerde de çok az boşluklar kaldı. Kendilerine 325 kişilik yer ayrılan konuk Balıkesirspor taraftarları da biletleri satışa çıkar çıkmaz tamamen tüketmişti.
Konular Spor Haberleri