Göz-Göz inat etti!

Süper Lig'de ilk sezonunu geçiren Göztepe, Avrupa inadını sürdürüyor. Teknik direktör Tamer Tuna önderliğinde 28 haftada 40 puan toplayan Göz- Göz, 5-1'lik Beşiktaş yenilgisine rağmen Avrupa Kupaları hayalinden vazgeçmedi.

Göz-Göz inat etti!
Yeni Asır'ın haberine göre ligde bitime 6 hafta kalırken, 5. sıradaki Trabzonspor'la arasında 5 puan fark olan Göz-Göz kalan haftaları iyi değerlendirip Avrupa için şansını zorlayacak.

TESELLİ BULDU

Göztepe'nin bir puan önünde yer alan Kayseri'nin Trabzon'a, Sivas'ın da Konya'ya yenilip haftayı puansız kapatmaları Göztepe'ye teselli oldu. Ligde kalan 6 maçın 4'ünü İzmir'de oynayacak olan Göztepe, Bursa, Karabük, Yeni Malatya ve G.Saray'la sahasında karşılaşacak.

Akhisar ve Konyaspor deplasmanına gidecek olan Göz-Göz bu maçları en az kayıpla atlatıp yarışı ilk 5 içinde noktalamak istiyor.

YILDIZLARA YENİ KONTRAT

Göztepe'de gelecek sezonun planlamasına başlayan yönetimin hedefinde Halil Akbunar ve Senegalli yıldız golcü Demba Ba var. Geçen hafta kaleci Beto ile anlaşarak iki yıl daha sözleşme imzalayan başkan Mehmet Sepil, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Demba Ba'nın yanı sıra alt yapıdan gelen Halil'in 2019'da bitecek olan kontratını da uzatacak. Halil ile yakında bir araya gelecek olan başkan Sepil, futbolcuya en az 3 yıllık sözleşme önerecek. Ayrıca Demba Ba ile ilgili Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarına rağmen, Sepil elini çabuk tutup oyuncuya imza attıracak.
Konular Spor Haberleri