Göz-Göz'den son hamle!..

Sarı-kırmızılılar gündemlerindeki isimlere kısa sürede imza attıracak...

Göz-Göz'den son hamle!..
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig hayalini bu sezon gerçekleştirmek isteyen Göztepe yeni bir transfer taarruzuna hazırlanıyor. Sezona teknik direktör Okan Buruk ile başlama kararı alan ve dış transferde 11 yeni ismi kadrosuna katan Göztepe'de teknik heyet yönetimden eksik mevkiler için harekete geçmesini istedi.

Özellikle Spor Toto Süper Lig'den düşen Eskişehir ve Sivasspor ile Adana Demirspor'un yaptığı transferleri dikkate alan teknik direktör Okan Buruk, 5 mevki için yönetime 20 kişilik yeni bir transfer listesi sundu. Rakiplerinin gerisinde kalmak istemeyen Buruk, yönetimden acilen sol bek, stoper, ön libero, forvet arkası ve santrfor transferi istedi. Genç teknik adamın listesinde stoperde Başakşehirli Gençer Cansev ile Antalya'dan Lokman Gör, forvet arkasında Trabzon'dan Gökhan Alsan ve santrforda Beşiktaş'tan Mustafa Pektemek var. Yönetimin öncelikle bu isimler üzerinde yoğunlaştığı ve kısa zamanda transferleri gerçekleştirmeyi planladığı öğrenildi.

Okan Buruk, yönetimden önümüzdeki kamp dönemine kadar istediği takviyelerin yapılmasını istedi

Gökhan Alsan tamam

Göztepe Trabzon'un orta saha oyuncusu Gökhan için beklemeye geçti. Geçen sezon Karabükspor'da forma giyip şampiyonluk yaşayan Gökhan ile transfer için prensip anlaşmasına varan Göz-Göz, Karadeniz ekibinden haber bekleyecek. Teknik direktör Ersun Yanal tarafından Macaristan'da gerçekleşen ikinci etap kampına da dahil edilen 26 yaşındaki futbolcu için son kararı, Karadeniz ekibinin teknik heyeti verecek. Bu arada Göztepe'nin talip olduğu Lokman Gör kulübü Antalya ile sözleşmesini karşılıklı fesh etti. Lokman'ın bugün resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 
Konular Spor Haberleri