Göz-Göz'ün yıldızları indirime gitti!

Göztepe'de yeni sezon peşinatı yüksek olan kaptan Ertuğrul Erkan, Emre Aygün ve kaleci Oğuzhan takımda kalmak için indirim yaptı.

Göz-Göz'ün yıldızları indirime gitti!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre PTT 1. Lig'in yeni ekibi Göztepe kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürürken kadrodaki futbolcular da parayı ikinci plana atarak 'feda' dedi.

Yeni sezonda yerli oyuncular için tavan fiyatı 600 bin lira olarak belirleyen yönetim, sözleşmesi devam eden ancak yeni sezon peşinatları belirlenen rakamın üzerinde olan 4 futbolcuyla masaya oturdu. Yeni sezonda peşinatları yüksek olan kaptan Ertuğrul Arslan, kaleci Oğuzhan Bahadır, Emre Aygün ve Erkan Sekman ile görüşüp indirim isteyen yönetim bu dört oyuncu ile uzlaşma sağlandı.

En büyük fedekarlığı ise kaptan Ertuğrul Arslan yaptı. İkisi Balıkesirspor'da olmak üzere son üç sezonda 3 şampiyonluk gören kaptan Ertuğrul, peşinatından 250 bin liralık bir indirime gitti. Yönetim, 'feda' diyen bu 4 oyuncuyla anlaştığı yeni rakamlar üzerinden sözleşme imzaladı. Kulüp CEO'su Barış Güçlü, "Paramız var ama bütçemiz belli. Transferde çok uçuk paralar harcayan bir kulüp değiliz. Ancak futbolcular ödemeleri aksatmadığımızı biliyor. Anlaştığımız 4 oyuncu da kulübün mali disiplininden memnun olduğu için bize 'hayır' demedi" diye konuştu. 

Erzurum'da kamp yapılacak

Dış transfer çalışmalarına hız veren sarı-kırmızılı ekip kamp çalışmaları için de Erzurum'da karar kıldı.

Kurmaylar, teknik direktör Metin Diyadin ile biraraya gelirken 30 Haziran yada 1 Temmuz'da başlamak üzere Erzurum'da hazırlık kampını başlatmayı kararlaştırdı. Net tarihin netleşmediği öğrenilirken Diyadin'in diğer kamp merkezlerine göre sakin olması nedeniyle Erzurum'u istediği öğrenildi.

15'er günlük iki etap kampı yapacak olan Göz-Göz, iki etabı da Erzurum'da geçirmeyi planlıyor. Bu arada Antalyaspor'lu Gökhan Karadeniz ve Sakıb'la ilgilenen kurmaylar PTT 1. Lig'de 5 Haziran'da Samsun ve Antalya arasında oynanacak final maçının ardından resmi temaslara başlayacak. 
Konular Spor Haberleri