Göztepe bunu hep yapıyor

Süper Lig’de deplasmanda son sıradaki Erzurumspor’a yenilerek Avrupa yolunda yara alan Göztepe, geçen sezondan beri gurbette oynadığı son 15 maçında tek galibiyet aldı, 38 puan kaybetti.

Göztepe bunu hep yapıyor
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Spor Toto Süper Lig'in iddialı ekibi Göztepe, evinde Çaykur Rize galibiyeti sonrası çıktığı Erzurum deplasmanından 3 puanlık kayıpla dönerken büyük bir yara aldı. Evinde bu sezon 5'te 5 yaparak en çok seri yakalayan ekip olan Göz-Göz, Erzurum maçıyla deplasmandaki kötü gidişatını devam ettirdi. İzmir'deki performansının aksine dışarda varlık gösteremeyen Göz- Göz, geçen yıl da göz önüne alındığında son 15 maçlık deplasman performansıyla dibe demir attı.

15 MAÇTA 10 YENİLGİ

Sarı-kırmızılılar, gurbette oynadığı son 15 maçta sadece 1 galibiyet elde ederken bu periyodu 10 yenilgi ve 4 beraberlikle tamamladı. seride ise kalesinde gördüğü 27 gole 10 golle karşılık verirken 38 puanlık kayıp yaşadı.

EVDE GEÇİT VERMİYOR

Göztepe, kayıplarla dolu dehplasman serilerinde sadece Trabzon'u yenerken evindeki 6 maçta 1 yenilgi, 5 galibiyet elde etti. Göz-Göz sahasında F.Bahçe, Kayseri, Konya, Beşiktaş ve Rize'yi mağlup etmeyi başardı.

SON SIRALAR YARAMIYOR

Göztepe, bu sezon Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve Kayseri gibi güçlü rakiplerini dize getirirken, ligin son sırasındaki takımlara kaybetti. 4. hafta Alanyaspor'a, 10. hafta ise o dönem ligin son sırasında yer alan Akhisarspor'a yenilen Göz-Göz, önceki gün de yine 18. sıraya demirleyen Erzurumspor'a yenilerek ilginç bir istatistik yakaladı. Göz-Göz, bu maçlarda aldığı yenilgilerle Avrupa yolunda darbe alırken rakiplerine ise can suyu verdi.
Konular Spor Haberleri