Göztepe'de Diame sesleri!

Sarı kırmızılı ekip devre arası transfer çalışmaları için gaza basarken Newcastle United’ın Senegalli başarılı futbolcusu listeye dahil edildi

Göztepe'de Diame sesleri!
Yeni Asır'ın haberine göre Süper Lig'de devre arasında kadrosuna takviye yapmaya hazırlanan Göztepe için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin orta alana yapacağı transfer için şimdi de İngiliz ekibi Newcastle'ın Senegalli futbolcusu Diame'nin ismi gündeme geldi. İngiliz The Sun Gazetesi Göztepe'nin Diame için devrede olduğunu yazarken Süper Lig'nden Sivasspor'un da Senegalli'yi istediğini iddia etti.

KİRALIK FORMÜLÜ

The Sun gazetesi, kulübüyle sözleşmesi devam eden Diame'nin bonservisinin 2.5 milyon sterlin olduğunu ifade etti. Futbolcunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle kiralık formülünü devreye sokacak olan Göztepe'nin transferi önümüzdeki günlerde netleştirmesi bekleniyor.

YOAN GOUFFRAN'IN TAKIM ARKADAŞI

Newcastle'da 2. sezonunu geçiren Mohamed Diame, Göztepe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Fransız futbolcu Yoan Gouffran'ın eski takım arkadaşı. Gouffran ve Diame, geçen sezon Championship'te Newcastle United formasını birlikte terletmişti. Diame'nin Göztepe ile ilgili sürekli Gouffran'dan bilgi aldığı da öğrenilirken, futbolcunun da İzmir'deki ortam nedeniyle Göztepe'ye sıcak baktığı öğrenildi. Diame, orta alanın yanı sıra on numara ve ön libero mevkiinde de görev yapıyor.
Konular Spor Haberleri