Göztepe'de ikinci operasyon!...

Tarsus İ.Y. yenilgisiyle lider Hatayspor ile arasındaki puan farkı 9’a çıkan Göztepe’de yönetim operasyon hazırlığında...

Göztepe'de ikinci operasyon!...

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup'ta evinde Tarsus İdman Yurdu'na yenilerek zirve yolunda ağır yara alan Göztepe'nin üstüne kara bulutlar çöktü. Deplasmanda alınan 5-1'lik Kırklareli galibiyetinin ardından Göz-Göz'ün İzmir'de alt sıralarda mücadele eden Güney ekibine yenilmesi teknik kadronun ilk kez sorgulanmasına yol açtı. Daha önce tribünlerden Özgür Zengin için yükselen istifa çağrılarına, "Yönetim gider, Zengin kalır" sözleriyle yanıt veren Başkan Hüseyin Altınbaş bu kez farklı düşüncelere daldı.

Başkan Altınbaş'ın Tarsus maçının ardından yakın çevresine mağlubuyet nedeniyle duyduğu memnuniyetsizliği dile getirdiği ayrıca, teknik heyet konusunda devre arasında operasyon sinyali verdiği gelen haberler arasında. Manisaspor eski teknik direktörü Reha Erginer'in maçı izlemesi de akıllarda soru işareti bıraktı. Maçın ardından Zengin'in geleceği sorulduğunda Başkan Altınbaş'ın cevabı ise ilginçti: "Hava bugün çok bulutlu, ortam kapkara. Eskiden penceremden Karşıyaka'yı görebiliyordum, şimdi önümü dahi göremiyorum!" 

Beyinlerine giremem ki!

Göztepe'de Teknik Direktör Özgür Zengin, Tarsus yenilgisinin faturasını bu kez futbolculara çıkardı. Daha önce yaşanan puan kayıplarında eski teknik direktör Erhan Altın ve kendisini protesto eden bir grup taraftara yüklenen Zengin'in hedefinde bu kez öğrencileri vardı. Zengin maç sonunda, "Hafta içinde mental ve fiziksel olarak derslerini iyi çalıştılar. Ancak sahada söylenenleri uygulamadılar. Rakibin kontra ataklardan gol bulacağını tahmin etmiştik. Bunun için önlemler de aldık. Nitekim de goller kontraataktan geldi. Demek ki oyuncularım maça konsantre olamamış. Ben onların beyinlerine giremem ki!" diye konuştu.

BURAK HAKERLER / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri