Göztepe'de Mevlüt Erdinç bombası!

Süper Lig'in renkli ekibi Göztepe, transferde hareketli günler geçiriyor. Teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaştıktan sonra yepyeni bir yapılanmaya giden Göztepe, hücum hattı için yıldız bir isme yöneldiç

Göztepe'de Mevlüt bombası!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Senegalli golcüsü Demba Ba'yı yeni sözleşme için ikna edemeyen yönetim, teknik patron Bektaş'ın raporu doğrultusunda Başakşehir'in eski milli oyuncusu Mevlüt Erdinç'i bünyesine katmak için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon son ana kadar şampiyonluğu kovalayan Başakşehir'de ligde çok fazla yer bulamayan Mevlüt ile önce temasa geçen yönetim, transfer için olumlu sinyaller aldı. Göztepe yönetimi kontratı 2020 yılında sona erecek olan Mevlüt için Başakşehir kulübüne teklifini sunacak. Başakşehir'de Adebayor'un gölgesinde kalan Mevlüt, teknik direktör Bayram Bektaş gibi Fransa doğumlu. Fransa patentli Bayram Bektaş'ın Mevlüt'ü arayıp bizzat teklifini yaptığı öğrenilirken pazarlıkları ise Başkan Meh- met Sepil yönetiyor.

KARADENİZ SEFERİ

Dış transferde listesine aldığı çoğu futbolcu için Trabzon'la kapışan Göztepe, bu kez Karadeniz ekibinden oyuncu istiyor. Sarı-kırmızılılar geçen sezon da gündemine gelen Trabzonspor'lu savunma oyuncusu Uğur Demirok'a talip oldu. Savunmanın ortasına Yeni Malatya'dan Sadık ve Caen'den Damien Da Silva'yı isteyen Göz-Göz, Trabzonla sözleşmesi sona eren Uğur Demirok'a da teklifini götürdü. Bayram Bektaş'ın yerli olması sebebiyle almaya çalıştığı başarılı stoperin düşünmek için süre istediği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri