Göztepe’de mutlu son!

Sarı-kırmızılılar geçen sezon Alanyaspor’da forma giyen sağ bek Lamine Gassama ile prensipte anlaştı Resmi imzalar Dünya Kupası sonrası atılacak.

Göztepe’de mutlu son!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'de teknik direktör Bayram Bektaş ile anlaştıktan sonra ilk transferini Elazığ'dan Alpaslan Öztürk'ü alarak yapan Göztepe, sağ bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir takibinde olan Alanyaspor'un sağ beki Lamine Gassama ile prensip anlaşmasına vardı. Güney ekibiyle sözleşmesi sona eren Gassama ve menajeri ile yapılan görüşmeler sonucu 28 yaşındaki futbolcu sarı-kırmızılıların teklifine 'evet' dedi. Senegal Milli Takımı ile birlikte Rusya'da devam eden 2018 Dünya Kupası organizasyonunda bulunan Gassama, resmi imzayı iki hafta sonra atacak.

BİR DE YERLİ İSİM

Göztepeli kurmaylar, Senegalli oyuncuyu kupa organizasyonu sonrası direkt Erzurum kampına götürecek. Gassama için bonservis bedeli ödemeyecek olan İzmir ekibi, sağ bek pozisyonu için yedek olarakta yerli bir isim almayı düşünüyor.
Konular Spor Haberleri