Göztepe'de Süper Lig bereketi!

Süper Lig’de sezona fırtına gibi giren Göztepe, 115 gün sonra lik kez taraftarıyla buluşuyor.

Göztepe'de Süper Lig bereketi!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'de aldığı sonuçlarla Türkiye gündemine oturan Göztepe'de aşıklar buluşuyor. Sarı-kırmızılı ekip, pazar günü ağırlayacağı Gençlerbirliği maçında muhteşem taraftarıyla bu sezon ilk kez bir araya gelecek. Geçen sezon TFF 1. Lig'de Antalya'da Eskişehir ile oynanan final maçı sonrası 2 maç ceza alan sarı-kırmızılı taraftarlar bu sezon ilk kez İzmir'de Bornova Doğanlar Stadı'nda tribündeki yerini alacak. Tamamen yenilenen kadrosuyla dikkat çeken Göz-Göz, 115 gün sonra sarı-kırmızılı taraftarlar ile buluşacak. Geçen sezon İzmir'de Boluspor ile 25 Mayıs 2017'de oynanan TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final maçında son kez taraftarlarıyla bir araya gelen Göz- Göz, G.Birliği maçını dolu tribünler önünde oynayacak. Göztepe'nin Süper Lig'de 4 maçta aldığı 7 puan taraftarları iyice havaya soktu. Göztepeliler, şimdiden pazar günkü maç için organizasyon yaparken biletlerin satışa çıkmasından kısa bir süre sonra tükeneceği tahmin ediliyor.

Tribünler hazır

Kapılarını ilk kez 1 Ekim 2016'da Göztepe-Elazığspor maçıyla futbolseverlere açan Bornova Doğanlar Stadı anlamlı maça hazır hale getirildi. Yaz döneminde kale arkasına eklenen portatif tribün ile kapasite 6 bin 49'dan, 9 bin 705'e çıkarıldı.

Biletler satışa çıkıyor

Sarı-kırmızılı ekibin, Bornova Doğanlar Stadı'nda pazar günü 20.00'de oynayacağı G.Birliği maçının biletleri bugün satışa çıkıyor. Yönetim, satışa çıkaracağı numaralı tribün biletleri için henüz rakam belirlemezken, her iki kale arkasının 15'er liradan satılacağı öğrenildi. VIP tribün bilet fiyatları da bugün açıklanacak.

Kombineye hücum ettiler

İzmir'in köklü ekibi Göztepe'nin Süper Lig'e çıkışı kombine bilet satışlarına da direkt etki etti. Sarı-kırmızılı kulübün sezon öncesi satışa çıkan kombinelerinin yüzde 90'lık bölümü ilk 4 hafta sonunda satılarak tükendi. Sarı-kırmızılı yönetimin kombine satışlarından dolayı yüzü gülerken, tamamı kombine olarak satışa çıkan maraton tribünü sezon sonuna kadar kapalı gişe oynanacak. Yönetim tarafından 450 liradan satışa çıkarılan 2 bin 571 adet kombinenin tamamı tükendi. Fiyatı bin 250 lira olan numaralı kombinesi şimdiye kadar 838 tane satılırken, 2 bin 250 liralık VIP kombinesinden 205, 7 bin liralık protokol VIP kombinesinden ise 50 adet satıldı. Kulüp şu ana kadar kombine satışlarından kasasına toplam 3 milyon 15 bin 200 lira koydu.
Konular Spor Haberleri