Göztepe'de zorunlu rotasyon!..

Sarı-kırmızılılar sakatlıklar ve cezalar yüzünden Giresun maçında kadroda rotasyon yapmak zorunda...

Göztepe'de zorunlu rotasyon!..

Spor Toto İkinci Lig'de zirve için mücadele eden Göztepe'de, Giresun maçında teknik heyet mecburi rotasyona gidiyor. Ligde son iki maçta Çankırı ve Kartal karşısında kadro istikrarını koruyan teknik heyet, sakatlıklar ve kart cezası nedeniyle onbirde değişikliğe gidecek. Sol ayak alt adalesinde ödem tespit edilen kaleci Yavuz ve sağ dizinde ödem bulunan golcü Şaban'ın yanı sıra Onur'un da kart cezalısı olması teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Yavuz ve Şaban'ın tedavisine hemen başlanırken, tecrübeli file bekçisinin pazar günkü maça yetiştirilmesi oldukça zor gözüküyor. Sezon başından bu yana banko olarak forma giyen Yavuz'un yerine teknik heyet ikinci kaleci Egemen'i hazırlıyor. Dizinde problem olan Şaban'ın durumunun ise maç saati belli olacağı açıklandı. Teknik heyet Şaban'ın sakatlığına rağmen Çankırı ve Kartal maçlarında uyguladığı çift forvet sisteminden vazgeçmeyecek.

Ligde aynı puanı paylaştığı Giresun önünde mutlak galibiyet hedefleyen Göztepe'de Şaban'ın yerine forvet hattında Enes ile birlikte bu kez İlyas Çakmak oynayacak. Bu arada 6 maçtır sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Aytek de Giresun maçıyla formasına kavuşacak. Defansın ortasında forma giyecek olan Aytek'in takıma dönmesiyle Fatih Yiğen de orta alandaki görev yerine çekilecek.

BURAK HAKERLER/ YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri