Göztepe'den muhteşem başlangıç

Tarihinde 2003-2007 arasında 4 yılda Süper Lig'den amatöre kadar düştükten sonra küllerinden doğan Göztepe, 14 sene aradan sonra döndüğü Türkiye'nin devler arenasında muhteşem bir başlangıç yaptı.

Göztepe'den muhteşem başlangıç
Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'de Göztepe Efsanesi geri dönüyor. Tarihinde 2003-2007 arasında 4 yılda Süper Lig'den amatöre kadar düştükten sonra küllerinden doğan Göztepe, 14 sene aradan sonra döndüğü Türkiye'nin devler arenasında muhteşem bir başlangıç yaptı. Sezon öncesi 18 yeni transfer yaparak 18 takım arasında kadrosunda en çok değişim yaşayan ekip olan Göz-Göz, 'küme düşer' algısını çok kısa bir sürede kafalardan silerken, Avrupa Kupaları hayallerine de yelken açtı.

AVRUPA HAYALLERİ KURUYORLAR

Süper Lig'de 8 haftada 16 puan toplayarak 2. sıraya yükselen sarı-kırmızılılar, taraftarlarına Avrupa hayalleri kurdurmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim ve teknik direktör Tamer Tuna'nın 'Ligde hedefimiz kalıcı olmak' şeklindeki söylemlerine rağmen Göztepeliler yıllar sonra Avrupa'yı düşlüyor.

YARI FİNALE ÇIKMIŞTI

Sarı-kırmızılıların performansı 1964-1971 yılları arasında Avrupa'nın gediklisi olan, Fuar Şehirleri Kupası'nda yarı finale kadar çıkan Göztepe'nin efsane kadrosunun başarısını hatırlattı. Tüm Türkiye 'Göztepe Efsane'sinin yeniden doğuşuna şahit oldu.
Konular Spor Haberleri