Göztepe'den son hamle

Göztepe savunma hattına yapacağı transfer için Fenerbahçe’ye yöneldi.

Göztepe'den son hamle
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya cumartesi günü Evkur Yeni Malatya maçıyla başlayacak olan Göztepe, dış transferde son bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Transferde tek imzayı İspanyol ekibi Huesca'dan sağ kanat Serdar Gürler'i kiralayarak yapan Göz-Göz yönetimi, teknik direktör Kemal Özdeş'in raporu sonrasında sol bek takviyesine yoğunlaştı.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu İsmail Köybaşı'nı transfer etmek için harekete geçti. Sarı-lacivertli ekipte sözleşmesi mayıs sonunda bitecek olan İsmail'e menajeri kanalıyla ulaşan Göz-Göz yönetimi ise futbolcudan yanıt bekliyor.

ALTERNATİF BABA

İsmail Köybaşı'nın transfere yeşil ışık yakması halinde sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile temasa geçerek transferi sonlandırmaya çalışacak. İzmir ekibi herhangi bir sorunla karşılaşması durumunda ise bonservisi Chelsa'de bulunan Abdul Rahman Baba'yı kiralamak için yabancı kontenjanında yer açacak

RAHMAN BEKLEMEDE

İlk yarıyı Alman ekibi Schalke 04'te kiralık olarak geçiren Abdul Rahman Baba, Gana Milli Takımı'nda da forma giyiyor. İlk yarıda 4 kez Schalke 04 forması giyen savunma oyuncusuna Göztepe'nin yaptığı teklif Gana'daki medya organlarında da yer buldu. Transfere yeşil ışık yakan Rahman Baba, Göztepe'den haber bekliyor. Yönetim, Chelsea kulübü yöneticileri ile temaslarını sıklaştırırken görüşmeleri belli bir noktaya getirdi. Göz- Göz, Rahman Baba'da karar kılması halinde sezonu kapatan Adama Traore'nin sözleşmesini askıya alarak yabancı kontenjanında yer açmayı hedefliyor.
Konular Spor Haberleri