Göztepe'nin kritik maçı!

TFF 1. Lig’de Yeni Malatya ve Sivas yenilgileriyle Play-Off potasından çıkan Göztepe, bugün Mersin önünde kazanarak, yarışta kalmaya çalışacak.

Göztepe'nin kritik maçı!
Yeni Asır'da yer alan habere göre TFF 1. Lig'de 46 puanla 8. sıraya düşerek Play-Off hattının dışında kalan Göztepe bugün Mersin'de, 25 puanla son sırada bulunan Mersin İdman Yurdu'nun konuğu olacak. Saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Onur Karabaş yönetecek. Mücadeleyi TRT Avaz naklen yayınlanacak. Kritik maç öncesi sarı-kırmızılı ekipte sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu can sıkıyor. İzmir ekibinde sakat olan Hakan Barış, kart cezalıları Lokman, Gençer ve Adis kritik karşılaşmada forma giyemeyecek. Göz- Göz'de hafif sakatlıkları bulunan Gosso ve kaleci Günay ise Mersin'e götürüldü.

Murat 'a kart uyarısı

İzmir ekibinde kart cezaları biten sağ bek Tanju ve defans Emrecan oynayabilecek. Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğunda sarı-kırmızılılar 20 kişilik kadroyla Mersin'e gitti. Göztepe'de sarı kart ceza sınırında bulunan Murat Akın bugün kart gördüğü takdirde gelecek hafta Samsun önünde forma giyemeyecek.

Vural'dan Play-Off sözü

Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Mersin İdmanyurdu ile daplasmanda oynayacakları maçı kazanacaklarına inandığını dile getirdi. Mersin'de alacakları 3 puanla yeniden ilk 6'nın içersine gireceklerini belirten Vural, "Son haftalarda kötü futbol oynamamamıza rağmen, istemediğimiz sonuçlar elde ettik. Mersin İdmanyurdu da çok kritik bir konumda. Çok zor bir maça çıkacağız. Kalan 3 haftayı kazasız atlatıp Play-Off oynayacağız" dedi.
Konular Spor Haberleri