Göztepe’ye defans ayarı!

Gençer ve Leo cezalı ama, geniş rotasyonda alternatif bulundu. Ege derbisinde Lokman ve Emre Can ikilisi birlikte oynayacak.

Göztepe’ye defans ayarı!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Göztepe, savunmada yaşadığı sancıyı, geniş rotasyon içinde alternatifler bularak çözdü. Savunmanın göbeğinde görev yapan as oyuncular Leo ve Gençer'in cezalı olması nedeniyle sıkıntı yaşayan Göz-Göz'de kurmaylar, sorunu Lokman ve Emre Can ikilisiyle çözdü. Göz-Göz'ün defansında stoper olarak 19 maçta 4 farklı ikili forma giydi.

Bal-Kes'e karşı stoper olarak forma giymeye hazırlanan Lokman ve Emre Can ise bu sezon ilk kez yan yana görev yapacak. Bugüne kadar savunmanın ortasında Emre Can-Leo ikilisi bir kez, Gençer-Leo ve Gençer-Lokman ikilileri 8'er kez ve Gençer- Emre Can ikilisi ise 2 kez birlikte forma giydi.

Sezon başından bu yana tüm maçlarda forma giyen Leo, stoper olarak forma giymediği 10 karşılaşmada ise teknik direktör Okan Buruk tarafından sol bek olarak değerlendirilmişti. Teknik direktör Okan Buruk, Balıkesir'in forvetlerine karşılık Lokman ve Emre Can'a sık sık uyarılarda bulunurken, ikilinin uyum sorunu yaşamaması için özel çalışma yapıyor.

SARI KART UYARISI YAPTILAR

Bu sezon kart cezaları nedeniyle sıkıntı yaşayan ve lider Eskişehir'le birlikte 1. Lig'in en hırçın ekiplerinden biri olan Göztepe'de sarı kart alarmı verildi. Bal-Kes maçına kart cezalıları Gençer ve Leo'dan yoksun çıkacak olan Göztepe de stoper olarak görev yapacak olan Lokman ve ön libero Gosso 3'er sarı kartla sınırda yer alıyor. Doğa'nın futbolu bırakması. Hakan Barış'ın da sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle Gosso'nun alternatifsiz kalması Fil Dişi Sahilli oyuncunun kart görmemesi açısından büyük önem taşıyor.

EMRE ÇIKIŞ ARIYOR

Göztepe'nin sezon başında renklerine bağladığı stoper Emre Can, sezonun ilk maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle 10 hafta sahalardan uzak kaldı. Genç savunmacı sadece 3 maçta ilk 11'de sahaya çıkmasına rağmen teknik heyet Balıkesir karşısında Emre Can'a çok güveniyor.
Konular Spor Haberleri