Gözyaşlarıyla kayıp eşine seslendi

Adana'da 9 gün önce eşi kayıplara karışan iki çocuk babası Tuncay Bener, "Eşim her şeyiyle benim kabulüm. Ben ona kıyamam herkesi öldürürüm, onun için canlı bomba bile olurum" diyerek dönmesi için gözyaşı döktü.

Gözyaşlarıyla kayıp eşine seslendi
'İŞE GİDİYORUM' DEDİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre
Şengül Bener (33), bundan 18 yıl önce 15 yaşındayken komşusunun oğlu Tuncay Bener'le (38) kaçarak evlendi. Belediyede temizlik görevlisi olarak çalışan Tuncay Bener'in bu evlilikten biri kız iki çocuğu oldu. Son zamanlarda Şengül Bener, engelliler için dergi satmaya başladı. 21 Mayıs günü de Şengül Bener "İşe gidiyorum" diyerek evden çıktı. Ancak bir daha eve dönmedi.

KANDIRIP GÖTÜRDÜLER

Eşini çok sevdiğini, kaybolduğu günden bugüne kıyafetlerini koklayıp onlarla uyuduğunu belirten Tuncay Bener, "Nereye gittiysen gel, kimse bir şey diyemez sana. Kimseye dokundurtmam. Annesini aramış 'İstanbul'dayım' demiş. Ben kandırıldığından şüpheleniyorum, oğlumla konuşurken yanından erkek sesi geliyormuş, 'Gitme seni kandırıyorlar' diyormuş. Kim bu vicdansız, yiğitsen karşıma çık" diyerek gözyaşlarına boğuldu...