GQ Türkiye Men Of The Year 2018 Ödülleri sahiplerini buldu

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

GQ Türkiye Men Of The Year 2018 Ödülleri sahiplerini buldu
NTV'nin haberine göre GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. Törende Can Yaman, Erkenci Kuş’taki rol arkadaşı Demet Özdemir’e övgüler yağdırdı.

En duygusal konuşmayı yapan Demet Evgar olurken, gecenin en sempatik ismi ise beklendiği üzere Enis Arıkan oldu. La Casa De Papel’in yıldızı da ödül alan isimler arasındaydı ve tüm gözler ondaydı.

Gecenin sunuculuğunu ise, Seda Öğretir üstlendi.

TOLGA KARAÇELİK ÖDÜLÜNÜ GÜLSE BİRSEL’DEN TESLİM ALDI!

Kelebekler filmiyle Sundance’te Büyük Jüri Ödülü’nü alarak büyük bir başarıya imza atan yönetmen Tolga Karaçelik, Yılın Yönetmeni Ödülü’nü Gülse Birsel’in elinden aldı.

Avrupa ve Amerika’nın en ünlü festivallerinde çalan Oceanvs Orientalis’e Yılın DJ’i Ödülü’nü Burhan Öçal takdim etti.

CAN YAMAN’A ÖDÜLÜNÜ GÖKÇE BAHADIR TESLİM ETTİ!

Cumartesi akşamları Star TV’de yayınlanan Erkenci Kuş dizisiyle yılın parlayan yıldızları arasında yer alan Can Yaman, Yılın Yükselen Adamı Ödülü’nü Gökçe Bahadır’dan aldı.

YILIN SPOCUSU MUSLERA!

Yılın Sporcusu Ödülü’nü ise Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera adına eşi Patricia Muslera, NTV Spor Müdürü Nebil Evren’den teslim aldı.

Bayburt’un Bayraktar Köyü’ne kurduğu Baskı Müzesi’yle dikkat çeken Yılın İlham Veren Adamı Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, ödülünü koleksiyonlarıyla hazır giyime yön veren modacı Özlem Süer’den alırken Yılın Stil Sahibi Erkeği Ödülü’nü tasarımcı Murat Tamgüç’e Doğuş Yayın Grubu Dergiler Grup Başkanı Seda Domaniç teslim etti.

GAZAPİZM’DEN ANLAMLI DAVRANIŞ!

Ünlü şarkıcı Göksel, Gazapizm’e Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni Ödülü’nü verdi. Gazapizm, ödülünü sokak çocuklarına ve ailesine armağan ettiğini belirtti.

ÇUKUR’UN YAMAÇ’I DA ÖDÜLLE TAÇLANDIRILDI!

Aras Bulut İynemli, Yılın Oyuncusu Ödülü’nü “kardo” kelimesini hayatımıza sokan başarılı oyuncu Rıza Kocaoğlu’ndan alırken, Yılın Sanatçısı Refik Anadol ise ödülünü ressam Taner Ceylan’dan aldı.

GECENİN YILDIZI PEDRO ALONSO’YDU!

GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Özge Sarıkadılar, Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nü La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso’ya takdim etti. Alonso, törende Türkçe konuşarak herkese sürpriz yaptı.

Fotoğrafçılığı başka bir boyuta taşıyan ve geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan Ara Güler adına Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Akhan, Onur Ödülü’nü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Karadere’den teslim aldı.

YILIN KADINI ÖDÜLÜNÜN SAHİBİ DEMET EVGAR OLDU!

Selçuk Yöntem, Yılın Kadını Ödülü’nü Demet Evgar’a verdi. Evgar, duygusal bir teşekkür konuşması yapıp, mesleğindeki 20 yıla arıfta bulundu.

Yılın Komedyeni Ödülü Enis Arıkan’ın oldu. Arıkan, ödülünü Ezgi Mola’dan teslim aldı.

MÜSLÜM FİLMİNİN YILDIZI DA ÖDÜL ALDI!

Yılın ikonu seçilen Timuçin Esen, ödülünü Engin Günaydın’dan aldı. Türk Sinemasına Destek Ödülü’nü ise Organize İşler Sazan Sarmalı filminin ekibine yönetmen, yapımcı ve senaryo yazarı Türker İnanoğlu verdi. Yılmaz Erdoğan, bu ödülü Türk sineması adına aldığını belirtti.

GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2018” TÖRENİNDE ÖDÜL ALAN VE ÖDÜL VEREN İSİMLER:

YILIN ULUSLARARASI STARI:
PEDRO ALONSO – ÖZGE SARIKADILAR

YILIN KADINI: DEMET EVGAR – SELÇUK YÖNTEM

ONUR ÖDÜLÜ: ARA GÜLER – ARA GÜLER ADINA HÜSNÜ AKAN – NAFİZ KARADERE

İKON: TİMUÇİN ESEN – ENGİN GÜNAYDIN

YILIN OYUNCUSU: ARAS BULUT İYNEMLİ – RIZA KOCAOĞLU

YILIN YÜKSELEN OYUNCUSU: CAN YAMAN – GÖKÇE BAHADIR

TÜRK SİNEMASINA DESTEK ÖDÜLÜ: ORGANİZE İŞLER SAZAN SARMALI – TÜRKER İNANOĞLU

YILIN SANAT ADAMI: REFİK ANADOL – TANER CEYLAN

YILIN SPORCUSU: FERNANDO MUSLERA – MUSLERA ADINA PATRICIA MUSLERA – NEBİL EVREN