Gül Gölge Saygı - Elif Gönlüm kavgası şok etti!

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı kavgasında seviye iyice düştü... Gönlüm, eski dostuna ‘sadakatsizlik’ çıkışında bulundu. Saygı ise Elif ile Kerem Gönlüm’e ‘şerefsiz’ göndermesi yaptı!..

Gül Gölge Saygı - Elif Gönlüm kavgası şok etti!
Takvim'de yer alan habere göre sosyeteyi ikiye bölen Elif Gönlüm'le Gül Gölge Saygı arasındaki yıllardır süren savaş iyice kızıştı. Milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi Elif Hanım, iddiaya göre kurduğu internet sitesinde Gül Gölge Saygı için 'eskort' hakaretinde bulundu. Bunun üzerine eski dostu Saygı'nın dava açtığı Elif Gönlüm, sosyal medyada açtı ağzını yumdu gözünü. Gül Gölge Saygı'ya 'eski manken' diye hitap eden Gönlüm, şunları söyledi: "O kişi 5 sene önce aileme olan tutkumu ve bağlılığımı bildiği halde eşim Kerem Gönlüm'ün de yapacağı açıklamalarda görüleceği üzere bazı davranışlarda bulunmuştur."

'SADAKATSİZLİK' ÇIKIŞI!


Hızını alamayan Gönlüm, saygının yerle bir olduğu kavgayı şöyle sürdürdü: "Biz aile yaşantımızı koruma altına alırken kendisi suçlu ararcasına ailemize saldırmaktadır. Google'da bugün insanların geçmişleriyle ilgili birçok haber var. Benimle ilgili asla sadakatsizlik haberi yoktur."

Işıl Reçber ve Melda Kosif gibi isimlerin beğenip Elif Gönlüm'ün tarafını tuttuğu bu açıklamanın ardından Gül Gölge Saygı sert bir paylaşım yaptı. Saygı, şöyle dedi: "Herkesin bir düşmanı olabilir. Ancak düşmanın da kalitelisi ve şereflisi gerek. En büyük şanssızlıklardan biri kalite ve şeref yoksunu bir düşmana sahip olmaktır."