Gül Gölge Saygı sessizliğini bozdu

Elif Gönlüm ile Gül Gölge Saygı kavgasında seviye yerlere indi! Gönlüm, eski dostunu 'yuva yıkmaya çalışan kadın' olmakla suçladı. Gül Gölge'nin yanıtı ise 'Onun kadar alçalamam' şeklindeydi!

Gül Gölge Saygı sessizliğini bozdu
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre biri ünlü televizyoncu Murat Saygı ile evlendikten sonra oyunculuk ve sunuculuk kariyerine veda eden Gül Gölge Saygı... Diğeri ise Milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün bir dönem modellik yapan eşi Elif Gönlüm...

Evliliklerinin ardından sosyetik davetleri kaçırmayarak kendilerine 'cemiyet hayatında yer edinen' bu iki dost, düşman oldu. Gönlüm ve Saygı arasında aylardır süregelen dargınlık, mahkemeye taşınınca tartışmanın seviyesi de 'mahalle kavgası'na dönüştü. Her şey, Gül Gölge Saygı'nın Kerem Gönlüm'e attığı 'samimi bir mesajla' başladı. Bu iddia üzerine uzun süre sessiz kalan Gölge, suskunluğunu mahkemede bozdu.

'ADINI ANMAK BİLE İSTEMİYORUZ'

Gül Gölge Saygı, Elif Gönlüm'ün kendisi hakkında internet sitelerinde 'uygunsuz içerikli haberler' yaptırdığını ve yine kendisine hakeret ve tehdit mesajları attığını öne sürdü. Soluğu mahkemede alıp eski dostuna 2 ay uzaklaştırma cezası verdiren Gölge'ye Elif Gönlüm'den de yanıt gecikmedi. Gönlüm, "Adını bile anmak istemediğimiz bu şahsın, aileme ve evliliğime uygunsuz davranışları nedeniyle benim için yuvamı kendisinden uzak tutmak kadar doğal bir şey yoktur" dedi.

AYNI SERTLİKTE YANIT GELDİ

Gönlüm'ün bu yazılı açıklamasına Gül Gölge Saygı da dün aynı sertlikle yanıt verdi: "En yorucusu da sizin karşınızdaki kadar alçalamamanız, kişisel hırslara maruz kalmanız... En üzücüsü, insan sevdiklerini hiç istemediği şeylere maruz bırakabiliyor. Nereden tanıdım dediğiniz insanlar, belki de bizler için bir sınav. Her ne olursa olsun adalet duygumuzu kaybetmemeliyiz. Allah hepimizi görüyor!"