Gül Gölge Saygı'nın altınları buhar oldu

Gül Gölge Saygı, yanındaki refakatçi olarak kalan arkadaşı suçladı. Ancak mahkeme yeteri delil bulamadı. Altınlar ise hala kayıp.

Gül Gölge Saygı'nın altınları buhar oldu

Program sunucusu Gül Gölge Saygı'nın 2008 yılında hastanede yaptığı doğum sonrası odadan kaybolan altınları hala bulunamadı. Gölge, altınları oda arkadaşı olan Nermin Özge İ'in çaldığını ileri sürmüş ve davacı olmuştu. Ancak mahkeme Nermin Özge İ. yargılanma sonucunda beraat etti. Gül Gölge aynı yıl savcılığa yaptığı ikinci bir şikayetinde ise atınları çalan kişi ya da kişilerin bulunmasını istemişti. Ancak bir sonuç elde edilemediğinden dosyası Faili Meçhuller Savcılığı'na gönderildi.

3 YILA KADAR HAPİS

Sunucu Gül Gölge 2008 yılında bebeğini doğurduğu hastane odasından yaklaşık 20 bin TL değerinde altınlarının kaybolduğunu belirterek oda arkadaşı Nermin Özge İ hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu. Hakkında "Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık" suçundan 3 yıla kadar hapisle yargılanan Nermin Özge İ. beraat etti.

ZİYARETÇİLERİ ÇOKTU

Suçlamaları kabul etmeyen Nermin Özge İ. ifadesinde, "Şikayetçi Gül Gölge okuldan arkadaşımdır. Hastanede doğum yaptığında yanında refakatçi olarak iki gün kaldım. Ziyaretçiler çoktu. Ancak iddia edildiği gibi altınları çalmadım" dedi. Doğan TV Yayın Grup Başkanı Murat Saygı ve eşi Gül Gölge ise şikayetçi olmadıklarını söyleyerek, "Nermin Özge İ. ikinci ve üçüncü gün refakatçi olarak kaldı. Üçüncü gün altınlar kayboldu hemen yetkililere haber verdik. Nermin Özge İ. şüphelendik ama bizzat takıları çaldığını görmedik. Şikayetçi değiliz" dedi. Mahkeme ise Nermin Özge İ. hakkında  delil yetersizliği nedeniyle beraatine karar verdi. 

SAVCILIĞA BAŞVURDU

Gül Gölge Saygı 2008 yılında savcılığa ikinci kez başvururak altınlarını çalan kişi ya da kişilerin yakalanarak cezalandırılmasını istedi. Ancak dosya faillerin bulunmadığı gerekçesiyle  Faili Meçhuller Savcılığı'na gönderildi.

Tolga Atar