Gülben Ergen ’’Çocuklar Gülsün Diye’’ çalışmalara başladı..

Gülben Ergen, “Çocuklar Gülsün Diye” projesi için çalışmalara üniversitelerden başladı. Ünlü şarkıcı, üniversiteleri dolaşıp öğrencilere projenin detaylarını anlatacak, desteklerini isteyecek.

Gülben Ergen ’’Çocuklar Gülsün Diye’’ çalışmalara başladı..

Trabzon, Mardin, Hatay, Erzurum, Tokat ve Sinop’un ulaşılması zor yerlerine anaokulu yaptırmayı hedefleyen “Çocuklar Gülsün Diye” adlı sosyal sorumluluk projesi, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ve ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in geçtiğimiz gün Ankara’daki MEB Başöğretmen Salonu’nda imzaladıkları protokolle hayata geçirildi. İmzalanan protokolün ardından kolları sıvayan Ergen, ilk olarak beş üniversiteyi ziyaret edip öğrencilerle bir araya geleceğini açıkladı.

5 üniversiteyi ziyaret edecek 

İlk ziyaretini 5 Nisan’da Beşiktaş’taki Yıldız Teknik Üniversitesi’ne yapacak olan şarkıcı, 13 Nisan’da Tuzla Sabancı Üniversitesi, 15 Nisan’da Maslak İstanbul Teknik Üniversitesi, 19 Nisan’da Beykent Üniversitesi Şişli Kampüsü ve 30 Nisan’da Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul’da öğrencilerle buluşacak. Gençler arasında farkındalık yaratmak ve onları “Çocuklar Gülsün Diye” projesine dahil etmek isteyen Ergen, öğrencilere projenin detaylarını anlatacak.    

Hürriyet