Gülben Ergen kavgası çıktı!

Ünlü gazeteci Erhan Çelik’ten olaylı bir şekilde boşanan şarkıcı Gülben Ergen’in yeni aşkı olduğu iddia edilen İzmirli müteahhit Tolga Duğles’la ilgili, Kanal D’de yayınlanan haber büyük olaylara neden oldu...

Gülben Ergen kavgası çıktı!
Medyanın Elli Tonu'nda yer alan habere göre ünlü şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Ana Haber’in sunucusu Erhan Çelik olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Ergen’in bu günlerde İzmirli iş adamı Tolga Duğles ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü.

Magazin dünyasının bu ilişkide gözlerinden kaçmayan bir detay ise Erhan Çelik ile Tolga Duğles arasındaki benzerlik oldu.

Üstelik benzerlik sadece Erhan Çelik ve Tolga Duğles ile sınırlı değildi. Aynı zamanda İzmirli iş adamının boşanmaya hazırlandığı Yasemin Duğles de Gülben Ergen’e ikiz kardeşi kadar benziyordu.

Erhan Çelik ile Tolga Duğles arasındaki benzerliği magazin programları haklı olarak ekranlara taşıdı.

Onlardan biri de Kanal D’de yayınlanan D Magazin’di.

KARDEŞLERİN GÜLBEN KAVGASI

Ancak, bu haberin yayınlanmasının ardından Doğan Medya’nın tepe isimleri arasında sert bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı.

Gülben Ergen aynı zamanda Doğan Medya’nın amiral gemisi Hürriyet’in Kelebek ekinde yazar olarak yer alıyordu.

SuperHaber’e ulaşan bilgilere göre; Hürriyet’in başında olan kardeşlerden Vuslat Doğan Sabancı, Kanal D’de yayınlanan bu haber üzerine Kanal D’yi yöneten kardeşi Arzuhan Doğan Yalçındağ’ı telefonla aradı.

Kardeşi ile sert bir üslupla konuşan Vuslat Doğan Sabancı “Gülben Ergen Kelebek’te yazıyor. Niye böyle bir haber yapıyorsun” diyerek tepki gösterdi.

Arzuhan Doğan Yalçındağ ise bu tepki karşısında “Ben nereden bileyim” sözleri ile kendisini savundu.

HABERİ HAZIRLAYAN KURGUCULAR İŞTEN ATILDI

Vuslat ve Arzuhan kardeşlerin “Gülben” kavgası haberi hazırlayan iki kurgucunun başına patladı.
Haberin montajını yapan iki kurgu elemanı bu tartışmanın ardından işten çıkartıldı.

SEREN SERENGİL’DEN SERT TEPKİ

Gülben Ergen ile yaşadığı husumet yıllardır süren Seren Serengil yaşanan olaya sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

Gülben Ergen hakkında çok sert ifadeler de kullanan Seren Serengil şunları yazdı: “Gülben Ergen’in evli sevgilisiyle görüntüleri yayınlanınca iki kişiyi işten atmışlar. Yazık günah o insanların aileleri var ekmekleriyle oynanıyor. Elime gelen her şeyi de buradan yayınlamaya devam edeceğim… Bu kadının yaptıklarını örtbas etmeye çalışanlar var. Çifte standart uygulayanlar var herkesi yerden yere vurup Gülben’in olayını örtbas etmeye çalışanlar ve diğerleri bu iki ailesine bakan insanın işine son verip kayıtları zorla sildirilmiş… Ama ben bana gelen tüm belgeleri burdan yayınlayacağım… Herkesi yerden yere vuruyorlar bu kadının haberleri örtbas ediliyor. Evde ağlayan bir kadın var, üzülen kocasını çok seven detayların hepsi bende!”

İşte Seren Serengil’in o paylaşımı…

Gülben Ergen kavgası çıktı!

İşte kavgaya sebep olan görüntüler...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..