Gülben Ergen, Prof. Dr. Erol Parlak'la konuştu

Gülben Ergen, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erol Parlak ile bir araya geldi. Bugün gerçekleşecek “Yunus Dilinden” konserinin detaylarını ve bu projeyi konuştu.

Gülben Ergen, Prof. Dr. Erol Parlak'la konuştu
Hürriyet'ten Gülben Ergen'in röportajı...

“Yunus Dilinden” adıyla bir konser davetiyesi alıyorum... İçeriğini öğrendikten sonra yolum Ankara’ya, olağanüstü bir özenle hazırlanmış, dünyada örneği az görülebilir bir müzik ve güzel sanatlar üniversitesine varıyor… Burası, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi… Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile açılacak.

İlk öğrencilerini ise eylül ayında almaya hazırlanıyor. Bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi rektörü, kıymetli müzisyen Prof. Dr. Erol Parlak’ın 4 senedir üzerinde çalıştığı projesi “Yunus Dilinden”in konseri var.

Yaşam felsefesini Allah ve insan sevgisi üzerine kurmuş bir ozan Yunus Emre… Ve bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Yunus Emre’nin o eşsiz dizeleri Prof. Dr. Erol Parlak’ın besteleriyle bir kez daha hayat bulacak. Erol Parlak ile hem “Yunus Dilinden” projesini hem de Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin detaylarını konuştuk…

GÜLBEN ERGEN'İN PROF. DR. EROL PARLAK'LA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ RÖPORTAJINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...

Konular Röportaj