Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Sanatçı Gülben Ergen ve 20 yılda bir dünya markası haline getirdiği "Anadolu Ateşi" ile 98 ülkede 45 milyonun üzerinde seyirciyle buluşan sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet edildi.

Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Tasavvuf şiirinin en önemli temsilcilerinden büyük mutasavvıf Yunus Emre’nin hayatı ve eserleri, ‘Yunus Dilinden’ adlı uluslararası çapta çok yönlü bir kültür-sanat projesiyle tüm dünyaya sunuluyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 4 aşamada hayata geçirilen proje, şu dakikalarda Ankara’daki Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser ve görsel sahne etkinliği ile başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere sanat dünyasında imza attığı her dalda benzersiz başarılar kazanan sevilen sanatçı Gülben Ergen ve 20 yılda bir dünya markası haline getirdiği "Anadolu Ateşi" ile 98 ülkede 45 milyonun üzerinde seyirciyle buluşan sanat yönetmeni Mustafa Erdoğan da davet edildi.