Gülben Ergen'den basına kapalı konser

İzmirli evli iş adamı Tolga Dugles’la yaşadığı skandal aşk yüzünden gündemden düşmeyen Gülben Ergen, gelebilecek olumsuz haberlerin önüne geçmek için vereceği konseri basına kapalı yapacağını duyurdu.

Gülben Ergen'den basına kapalı konser
Güneş'te yer alan habere göre şimdiye kadar birçok yardım kampanyasında imaj çalışması yaparak yer alan Gülben Ergen, son olarak organ bağışına dikkat çekmek için Memorial sponsorluğunda bir kampanyaya dahil olmuştu. Bu kampanya kapsamında konser turnesi yapmaya hazırlanan Ergen, yapacağı ilk konserinin basına kapalı olacağını duyurdu. Evli erkekle yaşadığı skandal birliktelikler yüzünden günlerdir gündemden düşmeyen şarkıcı, bu hareketiyle hakkında yapılacak olumsuz haberlerin de önüne geçmeye çalışıyor. Yardım kampanyası ve organ bağışının kutsallığını ön plana çıkarmaya çalışan Memorial da bu yüzden eli kolu bağlı kaldı.

Bazı insanlar şerefsizdir

Gülben Ergen’in bu kadar çok gündeme gelmesine neden olan Yeşim Salkım da sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Ergen’e yapılan olumsuz yorumları repost yapan Salkım, bu davayı da sonuna kadar götüreceğini her fırsatta dile getiriyor. Yaşanan bu tartışmalara son olarak da Gülben Ergen’in eski eltisi Elif Erol Erdoğan da dahil oldu. Sosyal medya hesabından isim belirtmeden Gülben Ergen’i hedef göstererek “Bazı insanlar şerefsizdir” paylaşımı yapan Erdoğan, başka bir paylaşımda da “Bir gün herkes gerçeği görecek” dedi.