Gülben Ergen'den "uyku" sohbetleri

Şarkıcı Gülben Ergen çocuklarıyla birlikte uyudu, sohbetlerini böyle paylaştı...

Gülben Ergen'den "uyku" sohbetleri
Sözcü'de yer alan habere göre şarkıcı Gülben Ergen çocuklarıyla birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan bir isim.

Geçen yılın son günlerinde Erhan Çelik ile olan evliliğini sonlandıran Gülben Ergen o zamandan bu yana pek de fazla ortalarda görünmedi. Mart ayında şoförüyle verdiği pozlar üzerinden bir süre magazin gündemini meşgul eden Ergen sonrasında kendisini işine ve çocuklarına verdi. Sosyal medya paylaşımlarını da buna göre yapan başarılı ismin hesabına yüklediği son fotoğraf yine oğullarıyla ilgili oldu.

Çocuklarıyla bir arada yatarken çektiği bir selfieyi paylaşan Gülben Ergen o ana kadar yaşadıkları diyalogları şöyle aktardı:

Gülben Ergen'den "uyku" sohbetleri

“Anne bu gece sana misafir geleyim mi? Olur… Yaa, ben nolucam? E, sende yarın akşam gelirsin. Yok bende bu akşam seninle uyuyayım anne lütfen. İyi peki… Ya ben odada tek mi kalacağım ikiniz birden anne odasına gidince? E kalıver, yarın da sen gelirsin. Yok, onlar geliyorsa bende geleceğim. Tamam be tamam üçünüz birden gelin….(hoplayan,zıplayan) E anne, çarşaf bize yetmiyor. E çarşaf ne bilsin anne ve üç oğluna yetmesi gerektiğini. İdare ediverin. O zaman ben kenarda yatmam. Tamam sen ortaya geç. E, ben diğer kenardayım nolucak? Buldum! Ben odadan ek pike getireyim. Süper hadi getir. E karanlık, olmaz. Ya hu ne var, evimizdeyiz. Beş adım, karşı odaya gideceksin. Ben gitmem… Tamam ben giderim. Dahası var bu muhabbettin. #mutluluk #minikailem #huzur #şükür”