Gülben Ergen'in avukatından açıklama

Gülben Ergen'in sosyal medya hesabından yayınladığı açıklama ve fotoğraflar...

Gülben Ergen'in avukatından açıklama

Gülben Ergen'in avukatı Av. Altın Mimir'in açıklaması...

"Müvekkilim Gülben Ergen’in bugüne kadar aleyhine çıkmış olan tüm gerçeğe aykırı yayın, haber ve sosyal medya hesaplarında yapılan saldırılara karşı sessiz kalmasının yegâne sebebi, müvekkilim aleyhine işlen hakaret ve tehdit dolu mesajlar ile ilgili yapılan soruşturmanın selametine zarar gelmemesi ve delillerinkarartılmamasıdır. Ancak soruşturma artık belirli bir evreye gelmiş olup delillerin karartılmasına ilişkin korkumuzun ne kadar yerinde bir korku olduğu görülmüştür. Zira bugün yine aynı soruşturma dosyasına tabi olan soruşturma evraklarında tahrifat yapılarak müvekkilim aleyhine yeni bir asparagas haber yapılmıştır.

Belirtmek isteriz ki bütün bu hikayenin tamamı çok büyük ve geniştir. Buna yönelik basın açıklamasını müvekkilim bir kadın ve bir anne olarak maruz kaldığı tüm saldırıları bütün detaylarıyla anlatacaktır. Ancak an itibariyle, müvekkilim aleyhine oluşturulmaya çalışılan algı operasyonunu durdurmak amacıyla, bugün müvekkilim ile bir emniyet görevlisi arasında yapıldığı iddia edilen yazışmalara dair zorunlu ve hızlı bir açıklama yapma zarureti doğmuştur.
Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki bu yazışma müvekkilim ile bir emniyet görevlisi arasında yapılmamıştır. Bu yazışma müvekkilime son iki aydır tehdit ve hakaret mesajları gönderen 0 530 052 59 86 numaralı hatla yapılan yazışmadır. İlgili soruşturma kapsamında müvekkilim tarafından tanınmayan bu numaranın Erhan ÇELİK’in asistanı Seda KURTULMUŞ’un abisi Murat Emre KURTULMUŞ’a ait olduğu tespit edilmiştir. Tespit edilen bu hususlara binaen halihazırda Erhan ÇELİK de ilgili soruşturma dosyası kapsamında şüpheli konumundadır. İlaveten Murat Emre KURTULMUŞ’a ait olduğu tespit edilmiş olan telefon hattı ile müvekkilimiz arasında geçen tüm yazışmalar ilgili soruşturma dosyasında mevcuttur.

Yine aynı numaralı hatla müvekkilim arasında geçen vemüvekkilime atfedilen gerçek dışı otel olayına ilişkin olan yazışma yürütülen algı operasyonuna hizmet etmesi amacıyla tahrif edilmiştir. Müvekkilimin kendisine atfedilen otel olayına ilişkin “saçma ve yalan” diyerek cevap verdiği kısım silinmiş olup yazışmanın sadece bir kısmı kopyalanarak servis edilmiştir. 

Avukat ALTIN MİMİR"

Gülben Ergen'in avukatından açıklama
Gülben Ergen'in avukatından açıklama - Resim : 2
Gülben Ergen'in avukatından açıklama - Resim : 3
Gülben Ergen'in avukatından açıklama - Resim : 4
Gülben Ergen'in avukatından açıklama - Resim : 5
Gülben Ergen'in avukatından açıklama - Resim : 6