Gülben Ergen'in avukatından flaş açıklama!

Avk. Altın Mirmir’in Gülben Ergen adına yaptığı basın açıklaması...

Gülben Ergen'in avukatından flaş açıklama!
Sayın Gülben ERGEN, bugüne kadar bir anne olarak ailesinin bütünlüğünü ve çocuklarının psikolojisini düşünerek aylardır örgütlü olarak haksız ithamlar ve iddialarla; vicdanen, hukuken, psikolojik anlamda yıpratılma operasyonuyla karşı karşıya kaldığı bu süreçte sessizliğini korumuştur. Devam eden hukuki sürece olan inancı ve Yüce Türk Adaletine olan saygısı gereği, mahkemenin gizlilik kararına da uygun olarak, Erhan Çelik ile arasındaki husumetin sadece mahkeme salonlarında tartışılmasına özen göstermiştir.

Olaylar farklı yerlere çekilmeye çalışılsa, özellikle magazin ve haber sayfalarında kendisi hakkında yakışıksız ithamlarda bulunulmuş olsa da Gülben ERGEN sabırla hukukun terazisinin hassas noktada kalmasını beklemiştir. Bugün Gülben Hanım öncelikle üç çocuğunun babası ve eski eşi Mustafa ERDOĞAN ile bir aradadır. Evliliklerinin bitmiş olması; koşullar ne şekilde olursa olsun onların bir aile olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştiremedi, değiştiremez.

Erhan Çelik’in Mustafa ERDOĞAN ile Gülben ERGEN’in aile birliğinin manevi bütünlüğüne yapmış olduğu haksız ve hukuka saldırısı neticesinde Yüce Türk Adaleti, Gülben Hanım ve ailesini beraberce sırtlarını hakka ve hukuka dayadıkları bu yolda yüzüstü bırakmamış, Erhan Çelik’i hukuka aykırı saldırısı sebebiyle 100.000 TL manevi tazminat ödemeye mahkum etmiştir.

Gülben Ergen adına Avk. Altın MİMİR