Gülben Ergen'in neşeli ve içten sohbeti

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif talk show programı ‘Hadi Be’ye ‘İnfilak’ adlı single’ı ile müzikseverlerle buluşan ünlü sanatçı Gülben Ergen konuk oldu.

Gülben Ergen'in neşeli ve içten sohbeti
'Hadi Be' programında hiç bilinmeyen yönlerini Emre Saygı'ya anlatan Gülben Ergen, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

Amazon Kadını Tarifine Uyuyorum

Emre Saygı’nın 'Sizi Amazon kadınlarına benzetiyorlardı' bir açıklamanız da vardı sorusuna Gülben Ergen “Bana yakıştırdıkları ve benimde yok canım ben Amazon kadını değilim demedim. Çünkü Amazon kadınları ata ters binerek ok atan kadınlar yani yaşamın bütün zorluklarına göğüs gerip baş kaldıran, kendi derdine kendi derman olan yarasını kendi saran, okunu yayını kendi taşıyan emekçi kadın tarifi, bende o tarife uyuyorum” dedi.

Çocuklar Youtuber olacakmış

YouTube’nin televizyona göre rahat olması size de samimi gelmiyor mu? sorusuna Gülben Ergen “Youtuber olmayı çocuklarımdan öğrendim. Çocuklar bana sen Michael Jackson’da kalmışsın anne diyorlar. Büyüyünce ne olacaksınız diyorum, Ordinaryüs Profesör Youtuber diyorlar. Evde ellerinde domates, su deneyler yapıyorlar. Bir şeyler çekiyorlar. Bana da sen kameraman ol diyorlar. Benim odama girip giyinme odamı çekiyorlar. Zor engelliyorum yayınlamamaları için” dedi.

Dizilerde Yer Alamam

Emre Saygı’nın "Sizi tekrardan dizilerde görebilecek miyiz?"  sorusuna ise Gülben Ergen "Dadı dizisinden sonra çok kolay ikna olamadım. Bir de çocuklardan dolayı olamam. Dizi çok vakit alıyor. Biz Dadı’yı sitcom çekiyorduk ve sesli çekiyorduk. Baya tiyatro sahnesi gibi çekiyorduk ve iki günümüzü alıyordu. Öyle bir proje olursa düşünebilirim. Ama çocuklardan dolayı haftanın beş gününü veremem” dedi.

Mükemmeliyetçi Birisiyim

"Mükemmeliyetçi misiniz? Sinirlendiğiniz nerden anlaşılır?" sorusuna Gülben Ergen “Tabi ki, bir şeyin en iyisini yapmak için sonuna kadar mücadele ederim. Sinirlendiğimde bacağımı sallayabilirim. Yakınlarım gözlerimden anlayabiliyorlar, ses tonumdan belli oluyor galiba ve az konuşmaya başlıyorum” dedi.

Anne Terliğini Çok Yedim

Emre Saygı’nın küçükken nasıl bir çocuktunuz, hareketli veya içine kapanık mıydınız? sorusuna Ergen “İçime kapanık olduğum hiç öyle bir dönem hatırlamıyorum hayatımda. Ben hep dışına açık bir insandım yani annem hep yavaş konuş derdi. Ellerim kollarım durmazdı. Barış Manço’nun ellerine bakardım ne kullansam ne taksam ve hep bir konuşma hali vardı bende. Anne terliklerini çok yediğim ve kaçtığım olmuştur” diye konuştu.

Çocuklar Bana Benzemiyor

Çocuklarınızı nasıl tarif edersiniz? sorusuna ünlü sanatçı Gülben Ergen “Ares, çok duygusaldır. Atlas, çok zekidir. Güney, çok çalışkandır. Birbiriyle alakası olmayan üç oğlum va. Böyle bir şey görmedim hayatımda. Toparlayamıyorum olayı kendimi üçe kesmem lazım, biraz benzeselerdi canım. Ne sevdikleri yemek benziyor ne gittikleri yer belli ne sevdikleri spor belli ya hiç bir şeyleri birbirine benzemiyor.  Yani her şeyi üçer çeşit yapmak zorundayım. En güzel şey makarna sanırım” dedi.

Çocuklar Kendilerini Anlatmamı Çok Seviyorlar

Emre Saygı’nın "Peki sizden aldıkları özelliği var mı?" sorusuna “Arkadaşların Gülben Ergen’le alakaları yok. Çocuklar bu videoyu izlediği zaman baya sevecekler, bayılıyorlar isimleri geçtiği zaman. Anne Beyaz Show’a çıktığın zaman bizim ismimizi söyle çocuklar deme diyorlar. Atlas’ın girişkenliği bana benzer, çekinmeden konuşur derdini söyler içinde tutmaz. Güney, fiziken ten renk yüz burun bana çok benzer. Ares’te duygusal demiştim, o da benim böyle güçlüymüşüm gibi gözüküp hiçte bir şey umrum da değilmişim gibi gösteriyorum ya ben ama aşağıda bir sulu göz var Ares’te o özelliğime benzer” diye konuştu.

İçimdeki Patlamalar İnfilak’ta

"İnfilak şarkısında sizler izler var mı ve kiminle şarkı söylemek isterdiniz?" sorusuna Gülben Ergen “Sizin duymadığınızda patlamalar var bu şarkıda. Benim içimdeki bütün infilaklar bu şarkıda var. Ama kendimi çok güçlü kıldım sabırla birlikte. Kiminle şarkı söylemek isterdim sorusunda da aklıma bir isim geliyor ama benim sesim ona yeter mi bilmiyorum. Whitney Houston’la şarkı söylemek isterdim” dedi.

Gülben Ergen'in neşeli ve içten sohbeti

Gülben Ergen'in neşeli ve içten sohbeti - Resim : 2

Gülben Ergen'in neşeli ve içten sohbeti - Resim : 3