Gülcan Arslan muhabirlerle saklambaç oynadı!

Gülcan Arslan, sevgilisi Metin Anter'le önceki akşam Nişantaşı’ndaydı. Instagram’da aşk pozları paylaşan çift, basın önünde ise saklambaç oynadı.

Gülcan Arslan muhabirlerle saklambaç oynadı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü oyuncu Gülcan Arslan, önceki akşam yeni sevgilisi ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Baş başa yemek yiyen çift, araçlarına bindiği sırada patlayan flaşlarla kısa süreli şok yaşadı. Arslan'ın erkek arkadaşı güneşliği kapatıp görüntü vermek istemezken ikili, olayın şoku ile otopark ücretini vermeden oradan uzaklaştı.

'SÖZDE GİZEM' YARATTILAR!

İkilinin bu hareketine ise bir anlam verilemedi… Önceki akşam sevgilisiyle gazetecilere tuhaf hareketler sergileyip şov yapan Gülcan Arslan ve Metin Anter, bu olay yaşanmadan birkaç saat önce instagram'da romantik görüntüler paylaşmıştı. Sosyal medyadan aşklarını herkesin gözüne sokan çiftin, basın mensuplarına karşı sergilediği sözde gizem ise "Maksat şov olsun!" yorumları yaptırdı...

Instagram'da sürekli aşk fotoğrafları paylaşan çiftin, gazetecilerden kaçması ise "Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" dedirtti.

Gülcan Arslan muhabirlerle saklambaç oynadı!

Gülcan Arslan muhabirlerle saklambaç oynadı! - Resim : 2