Gülden Mutlu'yu sahne heyecanı sardı!

"Yatsın Yanıma" şarkısıyla müzik listelerinde üst sıralarda yer alan Gülden Mutlu, 12 Haziran Cuma günü Hayal Kahvesi Atakent'te sahne alacak.

Gülden Mutlu'yu sahne heyecanı sardı!
Sabah'ta yer alan habere göre söz ve bestesi kendisine ait "Soğuk Odalar" şarkısı ve sonrasında yayımladığı "Unutamam Dedin" single'ı ile büyük başarı elde eden Gülden Mutlu'nun ilk solo albümü "Sen Yokken Olanlar" Pasaj Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

Stüdyo süreci dokuz ay süren "Sen Yokken Olanlar" albümünde yer alan tüm şarkıların söz ve bestesi Gülden Mutlu'ya ait.

Hikayesine şahit olduğu kişilerin yaşadıkları hisleri şarkılarıyla dile getiren Gülden Mutlu, dokunmadan sevmeye razı gelenlerin, olacaklara hazır kendini zamana teslim etmişlerin ve ikinci bir şansın varlığına inanları anlatıyor. Şarkılarındaki samimiyetin yaşanmışlıklarından geçtiğine inanıyor.

Albümün çıkış şarkısı olan "Yatsın Yanıma" yayınlandıktan kısa bir süre sonra listelerde üst sıraya yerleşti. Tüm dijital platformlarda en çok izlenen kliplerden biri oldu.

Albümün ikinci klibi sosyal medya'da ilgi gören 'Gel de Yak' şarkısına çekildi. Klip önümüzeki günlerde müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacak.

Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu olan Mutlu, 12 Haziran Cuma günü Hayal Kahvesi Atakent'te hayranlarıyla buluşacak.
Konular Müzik