Gülhane Parkı'nda duvar çöktü

Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü. Olayda ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar olduğu belirtildi.

Gülhane Parkı'nda duvar çöktü
Milliyet'te yer alan habere göre Gülhane Parkı'nın sahil kısmında bulunan çay bahçesinin duvarı çöktü.

Alt tarafta Ordu Evi'nin bulunduğu bölüme doğru çöken duvarın altında vatandaşlar kaldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, sağlık ekipleri ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Göçük altında kalan 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. İtfaiye ve AFAD ekiplerince göçükten çıkartılan yaralılar, çevre hastanelere sevk edildi.

VALİ ŞAHİN’DEN GÜLHANE AÇIKLAMASI

Gülhane Parkı’ndaki çökmeyle ilgili olay yerine gelerek incelemede bulunan İstanbul Valisi Vasip Şahin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahin, "Enkaz altında şu anda iki kişi görünüyor ama arkadaşlar başka biri var mı, yok mu onu da araştırıyorlar. Bir kişi yaralı, onu kurtarıyorlar şu anda. Diğerlerine de bakılacak. Olay oradaki duvarın yıkılması suretiyle olmuş ama niye yıkılmış, nereden kaynaklanmış araştırılıyor. Burası ’setüstü’ diye bilinen bir yer, çay bahçesinin bir bölümü. Arkadaşlar, detaylı incelemenin ardından yıkılma sebebini de ortaya çıkaracaklardır" dedi.

Olay yerinden görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...