Gülman'ların bitmeyen atışması!

Feryal Gülman, boşanma davası sürerken kendisi için demediğini bırakmayan Kemal Gülman'a sosyal medyadan yaptığı paylaşımla göndermede bulundu.

Gülman'ların bitmeyen atışması!
Takvim'in haberine göre Kemal Gülman'a açtığı 200 milyon dolarlık boşanma davasıyla olay olan Feryal Gülman, geçtiğimiz günlerde işadamı eşinin sert sözleriyle karşı karşıya gelmişti.

Kemal Gülman, eşi için "Onu Beşiktaş'ta oturduğu basit bir evden getirmişim" derken Feryal Hanım'dan karşılık gecikmedi: "Ben İTÜ, Kemal Bey ise ilkokul mezunu." Feryal Gülman, 26 Mayıs'taki boşanma davası öncesi bu kez instagram'dan imalı bir paylaşımda bulundu. Gülman, şöyle yazdı: "Her insanın içinde iki zıt karakterin savaşı vardır. Biri kötüdür; acımasızlık, kıskançlık, kendini beğenmişlik ve yalancılıkla yenmeye çalışır. Diğeri ise iyidir; merhametle, paylaşarak, hoş görü ve dürüstlükle dener şansını. Hangisi mi kazanır? Sen hangisini beslersen o!"

İNSTAGRAM GÖNDERMESİ

Geçtiğimiz hafta eşi için "Herkes kendine yakışanı yapar. Bu da ona yakışan" diyen Feryal Gülman'ın dün instagram'dan yaptığı paylaşım da takipçileri tarafından Kemal Bey'e gönderme olarak yorumlandı.