Gülşen kavganın ortasında kaldı!..

Hadise’nin mekanında olaylı parti!.. Gülşen ve Ozan kavganın ortasında kaldı...

Gülşen kavganın ortasında kaldı!..
Sözcü'den Mustafa Deryahan'ın haberine göre ünlü şarkıcı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyun'da bulunan La Plaj isimli beach'in 19:00 sularında iki gurup birbirine girdi.

Kız kavgasından çıktığı belirlenen kavgada sahnenin önünde bulunan guruplar şişelerle ve kırık bardaklarla birbirini kestiler. Büyüyen olayda mekanın içerisinde bulunan yaklaşık 600 kişi sağa sola kaçışmaya başladı.

Olay ünlü sanatçı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun beach partide sahne aldığı sırada gerçekleşti.

Herşey çok güzel başladı. İlk önce sahneye müzisyen Ozan Çolakoğlu çıktı. Daha sonra eşi Gülşen’i davet etti. Yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Gülşen, yerine oturmak üzere sahneden indi.

Yaklaşık 20 dakika sonra Ozan Çolakoğlu’nun D.J. performansı sırasında sahnenin önünde bulunan iki gurup birbirine girdi. Kabinden binbir güçlükle inen Ozan kalabalıktan kaçıp eşinin olduğu alana doğru geldi.

600’e yakın müşterinin üzerlerine doğru geldiğini gören Çolakoğlu hamile olan eşini o kalabalıktan kaçırarak mekanan arka tarafından kaçmaya çalıştılar. Birçok genç ise Gülşen’in yanına sığınarak adeta korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

İnsanların yanına sığındığını farkeden Gülşen korku ile olayın yanlarına doğru sıçramaması için adeta yer değiştirmek zorunda kaldı. Topuklu ayakkabılarla orman yolunu tercih eden Gülşen ile Ozan kendilerini birbir güçlükle özel araçlarına attılar. Ozan ile Gülşen kavgadan dolayı orman yolundan kaçışlarını ise, “Allah Allah bu insanlar neden böyle, güzel güzel eğlenmek varken kavga nedir? Sinirlerimiz bozuldu, ağlancak halimize gülüyoruz” diyerek araçlarına bindiler. Olay yerine daha sonra ambulans ve polis araçları gelerek zor durumda olanlara müdahele ettiler. Kavgayı çıkaran iki grup ise kalabalığın arasına karaşarak kaçtılar. Birkaç kişi ise güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilip polise teslim edildi.

OZAN ÇOLAKOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Olay sonrası adeta sinirleri bozulan Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, soluğu Yalıkavak’ta bulunan Mufla isimli restaurantta aldılar. Basına açıklama yapan Ozan Çolakoğlu, “Normal karşılıyoruz, genelde böyle şeyler oluyor, proğramın sonlarına gelmiştik. İçmesini bilemeyenler maalesef böyle şeyler yapıyorlar” diye konuştu.

Gülşen kavganın ortasında kaldı!..