Gülşen'in tartışma yaratan öpücüğü!

Gülşen’in ateşli öpücüğü sosyal medyada yankı uyandırdı. Dansçısı Zafer Tunç’ın dudağının yanına buse konduran şarkıcının bu görüntüsü hayranları arasında tartışma konusu oldu.

Gülşen'in tartışma yaratan öpücüğü!
Akşam'da yer alan habere göre ‘Bangır Bangır’ adlı albümü kapsamında hem yurtiçi hem yurtdışı olmak üzere yoğun bir turne programında olan Gülşen’in öpücüğü ortalığı ayağa kaldırdı!

Bu olayın çıkış noktası ise şarkıcının, dans ekibinde yer alan Zafer Tunç’la çektirdiği özel fotoğraf oldu.

Ozan Çolakoğlu ile uzun süredir birlikte olan ve ilk günlerinin aksine yaşadığı aşkı gözler önüne seren güzel şarkıcının, turne nedeniyle sık sık yanında olan Zafer Tunç’a öpücük verdiği fotoğrafı sanal alemde tartışmaları da beraberinde getirdi. 

Zafer Tunç’un kendi Instagram hesabından paylaştığı karenin altında ise sanatçının hayranları adeta birbirine girdi. Kimi bu durumun doğal olacağını vurgularken kimi ise bu pozun oldukça yanlış olduğunu savundu. 

Bazı kullanıcılar paylaşım yapılan kareyi ‘Abla kardeş birbirlerini öpmüşler oldukça normal’ diyerek Gülşen’e olumlu mesajlar yazdı. Olayın yanlış olduğunu savunan takipçiler ise ‘Bu nasıl poz. Bildiğin aşk’ diyerek ortalığın kızışmasına neden oldu.