Gulyabani filmi iddialı geliyor!..

Bir korku komedi olan Gulyabani filminin sürpriz rolü film ekim ayında vizyona girmeden ortaya çıktı...

Gulyabani filmi iddialı geliyor!..

Yapımcılığını İrfan Tözüm'ün, yönetmenliğini Orçun Benli'nin yaptığı ve geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan bir korku komedi olan "Gulyabani" filminin sürpriz rolü film ekim ayında vizyona girmeden ortaya çıktı. Deniz Uğur, Kenan Ece, Melike Öcalan, Ceyda Ateş, Didem Balçın, Mustafa Üstündağ, Hasan Küçükçetin, Sarp Bozkurt, Merve Oflaz ve usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın bulunduğu film kadrosundaki sürpriz rolü ise Perihan Savaş oynadı. Sinemanın usta oyuncusu Perihan Savaş ilginç kostümü ve dikkat çeken dövmeleri ile bambaşka bir görüntü içinde geçti kamera önüne.

Ormanın derinliklerinden gelen "Falcı Kadın" karakterini canlandıran Savaş'ın dilinde ise hep şu tekerleme vardı: “Evvel zaman içinde var imiş bir dunganga / Alırmış çocukları atarmış sepetine / Yaparmış hep dunganga, dunnn ganga dun ganga”.

Perihan Savaş, filmdeki 'Gulyabani' habercisi olan falcı kadın rolüyle ilgili olarak da şunları söyledi: “Senaryo geldiğinde çok heyecanlandım. Çünkü benim için değişik, daha önce sinemada hiç oynamadığım bir roldü bu. Gerek kostüm, gerek tipleme, gerekse fiziki anlamda değişik rolleri oynamak benim çok hoşuma gidiyor. Falcı Kadın karakterini oynamak da çok farklı bir deneyim ve mutluluk oldu. Çok severek oynadığım bu karakteri ve Gulyabani filmini umarım ki herkes beğenir.”

YÜKSEL ŞENGÜL / SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ