Günay Tuncel'in çocukları kime baba diyor?

Bir dönem eğlencenin kralı olarak anılıyordu Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel... İflas etti, genç eşi Ahu Erbaydar'dan boşandı ve huzurevinde kalmaya başladı. Şimdi eski eşi iş adamı Ömer Büyükhanlı'yla beraber ve 2 çocuğu artık ona 'baba' diyor.

Günay Tuncel'in çocukları kime baba diyor?
Günay'ın çocukları ona 'baba' diyor

Güneş'in özel haberine göre
bir dönem eğlencenin kralı olarak tanınan ve pek çok isme şöhretin kapılarını açan Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel, filmlere konu olacak ibretlik yaşam öyküsüyle dikkat çekiyor. 

Tuncel, mesleğinde zirvede olduğu 2002'de 60 yaşındayken, 24 yaşındaki inşaat mühendisi ve yüksek mimar Ahu Erbaydar'la evlenmiş, 2 yıl sonra kızları Ahu Can 3 yıl sonra ise oğulları Günay Can dünyaya gelmşti.  Ancak ilerleyen yıllarda borçları yüzünden batan işletmeci, iş hayatındaki sıkıntıları eve yansıtmaya başlayınca 2009'da eşinden boşandı.

Büyükhanlı'yla beraber

Geçen yıllar da Tuncel için parlak geçmedi. Açtığı balıkçıda zarar etti. Derken önce bir arkadaşının otelinde kalan Tuncel, daha sonra huzurevine yerleşti ve emekli maaşıyla yaşamaya başladı.  "Güçlüyken yanımda olanlar bir anda kayboldu!" diyen Tuncel'in eski eşi ise üniversitede hocalığa başladı ve Büyükhanlı İnşaat'ın sahiplerinden Ömer Büyükhanlı'yla beraberliğe yelken açtı. Geçen günlerde Kartalkaya'ya tatile giden Erbaydar'ın Tuncel'den olan çocuklarının Büyükhanlı'ya baba diye hitap etmesi dikkatlerden kaçmadı.


Günay Tuncel'in çocukları kime baba diyor?