Gündüz kuşağı programlarına yönelik sert eleştiriler!...

Esra Erol, Gülben Ergen, Derya Baykal, Nagehan Alçı... Medyaradar'ın usta televizyon analizcisi Keskin Kalem, kanalların gündüz kuşak programlarını masaya yatırdı.

Gündüz kuşağı programlarına yönelik sert eleştiriler!...
BEN KİMİM?
 
Bir Merak:
 Ya arkadaş bu medya sektörü ne kadar da hassaslaşmış? İlk yazımda Kanaltürk, ikinci yazımda da Üstat Ali Eyüboğlu, beni merak etmiş. Her iki taraf -kendi hassasiyetlerine göre- başka, başka isimlerden "şüphelenmiş"(!) Rahat olun. O şüphelendiğiniz isimlerin hiçbiri değilim. Dedim ya benim adım Keskin, soyadım da Kalem. (Anam, babam, atalarım böyle uygun görmüş)

NAGEHAN ALÇI VE GÜLBEN ERGEN BU İŞİ BIRAKSINLAR!
 
Bir Durum Tespiti:

SHOW TV'nin Gülben Ergen'den kuşak programı yaratma çabası fos çıktı. Gülben Şov yerlerde sürünüyor. Hadi SHOW TV çalkantılı bir dönem geçiriyor; ya KANAL D'ye ne demeli? Çakma siyasi yorumcu Nagehan Alçı'dan gündüz kuşak programcısı olur mu? Olmaz!  Belli ki Nagehan Yenge, KANAL D yöneticilerine şipariş verilmiş. Bence kanalları  kendilerini bırakmadan, Gülben Ergen ile Nagehan Alçı, bu işi bıraksınlar. Gülben'in programını kurtarmak mümkün ama kadın izleyiciye sevimli gelmeyen Nagehan Alçı'nın programının ömrü, siparişçisinin ağırlığı kadar.  Yarın kaldırılırsa şaşırmam!

KESKİN KALEM'İN ESRA EROL, DERYA BAYKAL GİBİ DİĞER GÜNDÜZ PROGRAMI YAPAN ÜNLÜ İSİMLERE YÖNELİK SERT ELEŞTİRİLERİNİ BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ...