Şenol Güneş'le yola devam mı?

Şampiyonluk için gün sayan Beşiktaş’ta Talisca takımda kaldı. Şenol Güneş’le de yola devam edilecek. Takımda kalması istenen Aboubakar için de her an yeni gelişme olabilir.

Güneş'le yola devam mı?
Takvim'de yer alan habere göre Beşiktaş' ta büyük bir hareketlilik yaşanıyor... Şampiyonluk için gün sayan Siyah-Beyazlılar'a arka arkaya sevindirici haberler geldi. Sezon başında Benfica'dan kiralanan ve takımın başarısında büyük pay sahibi olan Talisca'nın sözleşmesinin uzatıldığı bildirildi. Birçok Avrupa kulübünün peşinden koştuğu Brezilyalı futbolcunun takımda kalması için her konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Bu arada attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Aboubakar için de dev adımlar atıldı. Porto ile irtibata geçen yönetimin 10 milyon Euro'luk rakamı daha aşağı çekmek için önemli ilerlemeler sağladığı gelen bilgiler arasında.

HEDEF GÜNEŞ'LE 3. ŞAMPİYONLUĞA ULAŞMAK

Beşiktaş Yönetimi Şenol Güneş hakkında son günlerde yapılan, "Takımdan ayrılacak" söylentilerine son noktayı koydu. Siyah-Beyazlı yönetim Şenol Güneş'in takımda kalacağını öne sürerek hedeflerinin arka arkaya 3. şampiyonluk olduğunu belirtti. Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'le gelecek yılın planlamasının bile yapıldığını ifade ederek kamp yerinin bile konuşulduğunu öne sürdü.
Konular Spor Haberleri