'Gürültü kavgası'yla gelen ölüm!...

İzmir Kemalpaşa’da piyanist şantörlük yaparak geçimini sağlayan Enis Gönen (32) gürültü nedeniyle tartıştığı komşusu Mehmet Savran (34) tarafından öldürüldü.

'Gürültü kavgası'yla gelen ölüm!...
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde piyanist şantörlük ve müzik organizasyonları yaparak geçimini sağlayan bir çocuk babası Enis Gönen (32), aralarında daha önceden oturduğu dairede gürültü yaptığı gerekçesiyle husumet bulunan komşusu Mehmet Savran (34) tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Babası Zeki Gönen'e ait manav tezgahının önünde beklediği sırada vurulan Gönen, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken komşusu Mehmet Savran Bağyurdu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Yine tartıştılar

Korkunç olay Yiğitler Mahallesi'nde önceki akşam saatlerinde yaşandı. Aralarında daha önceden gürültü ve laf atma tartışması yüzünden husumet bulunan Enis Gönen ile Mehmet Savran, Zeki Gönen'e ait manav tezgahı önünde karşılaştı. İki gün önce de sözlü olarak tartıştığı öne sürülen ikili arasındaki tartışma büyüyünce çiftçilik yapan Mehmet Savran yanında bulunan pazar çantasından çıkardığı pompalı tüfekle, evli ve bir çocuk babası Enis Gönen'i vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Olaya tanık olan vatandaşların ve muhtarın ihbarı üzerine 112 ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Gönen yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Enis Gönen hemen ameliyata alındı ancak piyanist Gönen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen Jandarma, Gönen'in komşusu Mehmet Savran'ı olayda kullandığı pompalı tüfekle birlikte gözaltına aldı.

Toprağa verildi

Bağyurdu İlçe Jandarma'ya götürülen Savran'ın ifadesinin tamamlanmasının ardından geniş güvenlik tedbirleri altında Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edileceği öğrenildi. Kemalpaşa ve çevre köylerinde oldukça sevilen, kendi besteleri de olan Enis Gönen'in Yiğitler Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandığı kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.