Guti Hernandez: "O koltuğu istiyorum"

Önümüzdeki sezon teknik direktörlük yapmak istediğini belirten İspanyol çalıştırıcı “Belki Beşiktaş’ta, belki başka bir yerde” dedi.

Guti Hernandez: "O koltuğu istiyorum"
Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre sezon başından bu yana Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in yardımcısı olarak görev alan eski Guti Hernandez, İspanya’nın önde gelen spor gazetelerinden Marca’ya konuştu. Beşiktaş’ta mutlu olduğunu ve tecrübe kazandığını söyleyen Guti “Burada amacıma ulaşma konusunda bana yardımcı oluyorlar. Türkiye liginde yarışmak kolay değil” dedi. Önümüzdeki sezon teknik direktör olmak istediğinin altını çizen İspanyol çalıştırıcı “Nerede olacak, bunu şu an bilmiyorum. Burada çok mutluyum, belki Beşiktaş’ta olur. Belki de başka takımda” ifadelerini kullandı.

"Şikâyetçi değilim"

Birinci adam olmak için çok çalıştığını söyleyen Guti “Türkiye’yi zaten önceden de biliyordum. Teknik direktör olduğumda yapmam gerekenler için hazırlanıyorum” dedi. Genç teknik adam ayrıca sezonun iyi geçmediğini de belirterek “Kusursuz bir sezon yaşamıyoruz, kulüp de zor bir dönemde ama şikayetçi değilim. 2010 yılından tecrübeliyim. Ayrıca Beşiktaş gibi önemli bir kulüpte olmak ayrıcalık” diye konuştu. Beşiktaş taraftarına da değinen Guti “Onlar beni buraya gelmeye teşvik etti” şeklinde konuştu.

DOKSAN ÜÇÜNCÜ YAŞ GÜNÜNDE SEBA ANILDI

Beşiktaş Kulübü, Onursal Başkan Süleyman Seba’yı 93. yaş gününde andı. Kulüpten yapılan paylaşımda “Beyefendi kişiliğiyle taraflı tarafsız tüm sporseverlerin sevgisini ve takdirini kazanan Süleyman Seba’yı 93. yaş gününde saygıyla ve rahmetle anıyoruz” ifadeleri yer aldı.
Konular Spor Haberleri