Güzel oyuncunun büyük 'keşke'si!

Geçtiğimiz Mart ayında 10 yıllık eşi Chris Martin’den boşanan Gwyneth Paltrow Harber’s Bazaar dergisine “Bazen hâlâ evli kalsaydık daha mi iyi olur diye düşünüyorum” diye konuştu.

Güzel oyuncunun büyük 'keşke'si!
‘Hâlâ çok yakınız’

Vatan'da yer alan habere göre
Akademi Ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, 2014’ü ayrılıkla bitirenlerden. 42 yaşındaki oyuncu, iki çocuğunun babası Chris Martin ile evliliğini Mart’ta sonlandırmıştı. Harber’s Bazaar dergisinin Şubat yüzü olan ünlü oyuncu, samimi itiraflarda bulunarak, “İkimiz de pek çok hata yaptık, iyi günlerimiz de kötü günlerimiz de oldu, ama söylemek zorundayım ki bunca yolu birlikte geldiğimiz için gurur duyuyorum, utanç ya da suçluluk değil” dedi. Paltrow, Martin’e gönderme de yaptı: “Elbette ki, keşke evli kalsaydık diye düşündüğüm zamanlar var tıpkı çocuklarımızın da istediği için. Hâlâ çok yakınız.”

‘Kendim kazandım’


Kendini bulmasını TV yapımcısı babası Bruce Paltrow’a borçlu olduğunu söyleyen oyuncu, “Benim kendi yolumu bulmam konusunda çok sertti. Sahip olduğum her şeyi kendim kazandım ve hiçbir zaman kimseden para almadım” dedi. Paltrow, Kadın dayanışmasıyla da ilgili konuşan Paltrow, her şeyden önce kadınların birbirini desteklemesi gerektiğini söyleyerek, “Kadınlar gerçekten diğer kadınları nasıl yukarı kaldıracağını bilmeli, biz hem seksi hem becerikli olmak zorundayız. Bu zorlayıcı” diye konuştu.